Tekernétek cigit kis kék bibliából?
Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 15:30
11/15 anonim válasza:
Imre api orosz fogsagban volt. csak egy kis malenkij robotra vittek..... Banyaban dolgozott terdig vizben tolta a csilleket.7 ev utan hazahoztak, kamionnal egy elosztohelyre, ahonnan egy biciklivel tert haza. A kerekre rongyok voltak tekerve.Sajnalom hogy irtam rola,nekem szent az emleke, nem kellett volna a gyikra bizni.
12/15 anonim válasza:
Térdig vizben tolni csillét? Még egy terepjáró is képes elakadni térdig vizben, nemhogy egy ember, csillével :D
13/15 anonim válasza:
Nem, nem vallási okok miatt, hanem mert a nem erre kitalált papírnak undorító az íze. Apám tekert régen újságpapírba, de igénytelen alkesz volt, még passzívban is nagyon büdös volt a cigije, azt a szintet nem akarja senki elérni szerintem, mikor már a minőség mindegy, csak szívjá' valamit.
14/15 anonim válasza:
12es Te vagy soha nem lattal szenbanyaban hasznalt, kezzel tolhato csillet, vagy nagyon szar terepjarod van.
15/15 anonim válasza:
Ha dohányoznék és nem lenne másfajta papír, akkor természetesen igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!