Szerintetek ez igaz lehet?
Aki meghal az megy a beültető állomásra( aki vissza tud fordulni annak halálközeli élménye lesz)
Aztán hamis előző életek beültetése és kap egy programot amit véghez kell vinnie a földön. Aztán leszületés a föld nevű börtön bolygóra. Ez a körforgás megy örökké és csak egy páran tudtak kiszabadulni.
Ez a kérdés szerintem inkább ezotéria, mint vallás kategória.
Miért ültetnének be hamis előző életeket? Egyáltalán hova ültetik be? Max előző élet emléket. Azt nem hiszem, hogy konkrét programmal kerülünk a földre, mert akkor nem lenne ennyi céltalan, pályatévesztett ember.
A földi életben véghezviendő feladatnak akkor lenne értelme, ha mi, az alanyok is tudnánk róla. Sőt, ha mindenki ilyen módon kerülne ide a "börtönbolygóra", akkor alapismeret lenne.
Nem tűnik megalapozottnak ez a hipotézis. Ha könyvet írsz belőle, érdemes lenne beletenni olyan elemeket, amiktől hihetőbbé válik.
Hogyan tudnak beszámolni a halál utáni reinkarnációról, ha nem is haltak meg? Ez nem egy súlyos ellentmondás?
Volt pár vidám kedvű sebész, akinek a páciensei gyakran kerültek a klinikai halál állapotába, és folyton ilyen testenkívüli lebegésről meséltek neki. Egyszer elege lett és a lámpa felett elhelyezett egy feliratot. Soha egyikük sem tudta megmondani mi volt odaírva.
Az orvostudomány már rég ismeri ezt az állapotát az embernel, mikor úgy fogja fel az agyunk, mintha kívülről látnánk magunkat.
# 6/7 : Én voltam halálközelben, de semmilyen reinkarnácioval kapcsolatos
dologról nem volt alkalmam meggyőzödni. Az eszméletvesztés alatt , talán inkább a kezdeti másodpercekben, egy zöld , füves rétet láttam, senki sem volt a közelben. Egy másik esetben, ugyancsak az eszméletvesztés elején, egy hosszu völgyben, az egyik oldalon lefele mentem, egy ösvényen, a másik oldalon, ugyanazon az ösvényen, a nagymamám jött velem szembe, és már távolról kiáltotta, hogy menjek el az orvoshoz. A nagymama nevelt, de ekkor már pár éve nem élt. Ekkor magamhoz tértem, és elmentem az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!