Honnan tudhatom, hogy nem én vagyok Jézus vagy Anti-Jézus?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vallásos, de zuhanyzás közben a tükörben vettem észre, hogy tökre hasonlít a testem Jézuséra meg hosszú hajam is van, mint neki. Mi van, ha én vagyok a megváltó csak még nem tudok róla?2021. febr. 7. 23:12
11/17 anonim válasza:
Nyiss borászatot, ha sikeres lesz isteni vagy.
12/17 Demion válasza:
"Fel tudsz támasztani egy ablakpárkányon hűsölő, döglött legyet mozdulatlanul ülve, pusztán az akaratoddal? Jézusnak ez semmiség."
"Próbálj meg a vizen járni, ha nem megy akkor élnék a gyanuval, hogy nem vagy Jézus."
Én megcsináltam! Akkor elhiszitek, hogy én vagyok Jézus?
13/17 A kérdező kommentje:
12-es ne utánozz
2021. febr. 8. 08:48
14/17 anonim válasza:
Onnan tudod, hogy nem te vagy. Ugyanis Jézust 2000 éve megölték... Te meg most mesélsz itt... Mit szívtál?
15/17 anonim válasza:
Ha te vagy jézus, akkor vigyél engem vissza 1939-be, hogy elmondjam mi lesz, és nyerjenek a németek. Mert már elegem van ebből a sok BLM, meg b1zi zászlós ferdéből
16/17 anonim válasza:
Vidiripi
Amikor Jézus visszatér akkor vele lesznek az angyal seregek.
És azért jön hogy rendet tegyen. Mivel nincs rend így nem te vagy Jézus!
17/17 anonim válasza:
Minden emberben meg van Jézus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!