Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit gyüliről vélemény?

Hit gyüliről vélemény?

Figyelt kérdés
Agymosás, inkább járjon az ember katolikus vagy református templomba.
2021. febr. 3. 00:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

XD

Ez.

2021. febr. 3. 00:26
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Undorító szekta, akárcsak a jehovisták és a krisnások.

De még mindezeknél túltesznek a szcientológusok.

2021. febr. 3. 00:44
 3/13 anonim válasza:
11%

2 es azért vannak kivételek

én az ördögben hiszek

2021. febr. 3. 00:47
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

Krisnasok... Na az igazi agymosas belterjes banda. Sajnalom a gyerekeket, meg rendes oktatast sem kaphatnak.

Jehova es tarsai is borzalom

2021. febr. 3. 01:19
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
A zenebonájuk tetszett, az erőszakos beszervezni akarásuk már nem!
2021. febr. 3. 01:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egy nagy szekta. Nagyon parázok tőlük, nem vicc!
2021. febr. 3. 02:46
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Az összes vallást be kellene tiltani. A szektásokat pedig lelövöldözni. Szebb hely lenne a világ.
2021. febr. 3. 03:06
 8/13 anonim ***** válasza:
23%

"Agymosás, inkább járjon az ember katolikus vagy református templomba."

Mert azokban nem mossák az agyadat, mi? Őrült.

Üdv:

Egy pogány

2021. febr. 3. 04:07
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

Egy dologra mennek az egyházak, a pénzre. Ez évszázadokkal ezelőtt is így volt, csak nem volt olyan nagy a választék. Azokat a templomokat, katedrálisokat felhúzni nem volt olcsó dolog, a hatalom támogatta az egyházat, az egyház meg úgy alakította a prédikációt, hogy a hatalomnak is jó legyen.

A hitgyüli is a pénzre megy, a szcientológusokról nem is beszélve, de amíg működik a visszaosztás a hatalom felé, addig hagyják őket tevékenykedni. Krisnásokról nem tudok nyilatkozni, elég belterjes fajta.

A HGY nem a szegényember egyháza, amilyen csarnokaik vannak az ország több pontján, a legmodernebb technikával, ezek nem filléres dolgok. Volt HGY-s osztálytársam, csak 12. évvégére derült ki, amúgy szerettünk volna kérdezni tőle, hiszen kíváncsiak volt, hogy mi igaz a mende-mondákból, de nem akart róla beszélni.

Én messzire kerülöm az összes egyházat, mert tudom, hogy csak a pénzem kell mindegyiknek.

2021. febr. 3. 08:46
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
Egy ideig viszonylag pozitív véleménnyel voltam róluk (egyébként katolikusként), gyakran néztem a vidámvasárnapot is az ATV-n. Aztán megismertem pár hitgyülist, volt akit ezen a fórumon, s rájöttem, hogy milyen a szekta igazi arca. Lényegében röviden lehet jellemezni, egy antikatolikus bizniszszekta.
2021. febr. 3. 10:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!