A Jehova Tanúi is kaphatnak covid elleni oltást?
Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 19:25
11/23 anonim válasza:
10.
Ugyan ezt mondom Én is, csak másként fogalmaztam. Ezért érthetetlen számomra, hogy miért kell más vírusokkal szemben ezt az egyet kiemelni, mikor máskor is haltak meg "egészségesek", vagy betegek ilyen olyan okkal.
12/23 anonim válasza:
Semmi köze a lelkiismeretnek ahhoz, hogy valaki szeretné e magát beoltatni vagy sem. Ha te ezt nem érted, akkor hatalmas bajok vannak veled.
13/23 anonim válasza:
Igen, elfogadhatják az oltást, az az ők döntésük.
Én pl nem fogom beadatni de nem vallási okokból hanem személyes meggyőződésből
14/23 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló köszönöm a lényegretörő írást, egyedül te válaszoltál a kérdésre. Az okoskodókkal ne foglalkozz...
Illetve a 13-as válaszolónak is köszönöm.
Én sem adatom be magamnak az oltást, szintén a saját meggyőződésem alapján.
2021. jan. 31. 12:53
15/23 anonim válasza:
Ja, hogy tanú vagy és itt kérdezel, ahelyett, hogy egy véntől kérj tanácsot? Ez biztos, hogy nem tetszik Jehovának.
16/23 anonim válasza:
15
Miért ne tetszene? Mert te, a nagy mindentudó azt mondja?
17/23 anonim válasza:
Mert azért vannak a vének, hogy a belső, rájuk vonatkozó kérdésekre biztos választ adjanak, ne pedig egy világi weboldalról kapjon idegenektől választ.
18/23 anonim válasza:
Az ő dolga, hogy honnan informálódik
19/23 effre válasza:
16
háát bocsi de én sem tudtam, hogy a világiak véleménye ezúttal fontos tényező lett a véneknél , vagy tévedek?
20/23 anonim válasza:
Itt nem erről van szó. Itt arról van szó, hogy Pista azt kérdez meg akit akár. Azzal beszél akivel akar.és nem kell keresni a hibát az emberben ha kell hanem. Kötekedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!