A tanúk szerint milyen hiányossága volt Teréz anyának, ami miatt nem részesül megmentésben majd?
Megfelelő imádat?
Mondjuk betartjuk Isten törvényeit és utáljuk amit ő is utál (például szexuális erkölcstelenség). Hogy Jehova szerint mi a helyénvaló azt bibliában és a biblián alapuló könyvekben, füzetekben. Megjegyzem a Mózes törvény már nem vonatkozik ránk.
Teréz anya maradéktalanul megfelelt ennek. Mégsem részesül megmentésben a szervezet tanítása szerint. Tehát máris nem igaz, amit írtál.
De segítek neked: megfelelő imádat az számotokra, ha a szervezethez tartozik valaki és akkor TALÁN megmenekültök. Talán. Mert számotokra nincs kegyelem, azt is elvették tőletek.
Tudod, nagyon rossz látni, ahogy próbáltok terelni és félrebeszélni. Majdnem lehet szánni titeket, de minden a szabad akaraton múlik. Az is, hogy csak fél információt írsz le, az is, hogy a szervezetért hajlandó vagy bevállalni azt, hogy relatív hazudj és félrevezess mást, aki nem tudhatja az elején az igazat.
Ez a te döntésed. Mást nem okolhatsz.
Kérdező
Nagyon kedves és szeretetteljes vagy.
Teréz anya büszke lenne rád?
Kérdésben
A tanúk szerint.....
Saját valaszod
"De nem is biztos, hogy érdekel a válaszod, mert még sosem láttam egyenes választ egyetlen egy jehovistától sem"
Ha jól értem valójában nem érdekel a válaszuk - hisz mind hazug -; vagyis csak piszkálod őket.
Ezért kérdem Teréz anyu büszke lenne rád?
Teréz anya földi feltámadásban fog részesülni,
Nem tudom miért csinálod a hülyét, amikor piszkálod a Tanúkat. Az égi feltámadásban részesülők azok, ami nem mindenkire vonatkozik, akármilyen jó ember volt.
"Nem tudom miért csinálod a hülyét, amikor piszkálod a Tanúkat."
Honnan tudod, hogy ő nincs benne a 144 000-ben, akik égi feltámadásban részesülnek?
Illetve honnan tudod, hogy nem telt meg a hely?
(egyébként is zsidó férfi az a 144 ezer, akit kiforgattok).
Tök gáz, hogy náltok az lesz kiválasztott, aki álalázatosan belemarkol a kenyérbe. Biztos a csókós polgármester meg a többiek, hogy ne legyetek bezárva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!