Egy keresztény használhat nCore-t és torrentet letöltésre? Pl. filmsorozat,rajzfilmeket leszedni. Ha legális, akkor szabad?
ha teheted mindig válaszd a legális utat -én pl. nem használom személy szerint a torrentet-
A legtöbb pl. film, zene/zenész, író, program fejlesztő/cég jól tudja, hogy ezek a dolgok felkerülnek ilyen oldalakra is, számolnak vele.. a legtöbb ismertebb, nagyobb cég stb. legális fizetős felhasználókból is elég bevételt teremt, pl. nyugati országokban tehetősebb családok vagy más cégek, ahol megveszik a színtiszta verziót, dolgot stb. Vagy egy zenész főleg a jogdíjak és koncertekből is megél.
De vannak kis cégek, kis emberek, zenészek is -- nekik pl. számít az a kis összeg is és ha egy csomó energiát és időt belefektettek egy dologba, akkor nekik jó volna, ha nem mindenki ingyen használná lopottan..
Röviden, ha nem muszáj és teheted akkor válaszd a legális utat..
Netflix, HBO és Disney Plus (majd ha lesz) ezeknek a hétköznapi ember számára is elérhető legális útja..
az a jó, ami a lelkiismereted szerint is ok.
Úgy vagyok ezzel, hogy ennyi erővel egy youtube-videót se nézhetnék meg, mert oda is rengeteg tartalom illegálisan kerül fel. Sok filmet megvettem DVD-n, de azért nem fogom az összes műsort, ami érdekel, megvásárolni, ha elérem a neten is. Majd úgyis szabályozzák ezt, ha akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!