Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények akik hisznek a...

Keresztények akik hisznek a halál utáni életben, mennyben és a pokolban! Hogyan tudnád bebizonyítani pl. a tanúnak, hogy ez az igevers márpedig bizonyítja, hogy van halhatatlan szellemünk? Miket hoznál, és hogyan magyaráznád el neki?

Figyelt kérdés

Ti innen a földről vagytok, én pedig felülről vagyok. Ti ebből a világból vagytok, én nem ebből a világból vagyok. 19 Mert az emberek fiainak vége hasonló az állatoknak végéhez, egyenlő végük van. Amint meghal az egyik, úgy meghal a másik is; egy szellemük van mindegyiküknek, úgyhogy nem áll felette az ember az állatnak, hisz minden hiábavalóság. 20 Mindegyik egy helyre megy; mindegyik a porból lett, és mindegyik a porba tér vissza.

Pokol tagadó keresztények: Azonban Isten eszébe, és szívébe még csak fel sem merült, hogy ilyet tegyen azzal az ajándékkal, amit ad. Ha nem értékeled az életet, és nem vagy hálás érte, akkor azt veszi el. Nem fogja kínzásra használni, ahhoz túl értékes. Vajon ennyit érne Istennél az élet?

Ezekre mik a válaszod?

2021. jan. 13. 00:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt a cikket ajánlom neked.

2021. jan. 14. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!