Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy pap kicselezheti a gyónási...

Egy pap kicselezheti a gyónási titkot? Lenne ennek következménye?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mondok neki valamit és visszamondja másoknak gyónás közben, mondván hogy az nem ő volt, hanem Isten...

2021. jan. 5. 18:03
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Kedves 20-as, nekem nincsenek bűneim...hiába gondolkodok rajta, nem találok...
2021. jan. 6. 00:19
 22/38 anonim ***** válasza:
66%
Nem cselezheti ki. Ha mégis megteszi és kiderül, akkor kiközösítik az egyházból, amit eléggé nagy procedúra visszacsinálni.
2021. jan. 6. 00:22
 23/38 A kérdező kommentje:

Elméletben parázna vagyok.

Passzívan lopok.

Szoktam bántó megjegyzéseket tenni.

Többnyire elmulasztom a rászorulók segítését, mert nem vagyok önfeláldozó az idegenekkel szemben és nincs hozzá erőm, sem motívációm.

Mást tényleg nem tudok összehozni. De ezeket ki tudom magyarázni.

2021. jan. 6. 00:29
 24/38 A kérdező kommentje:
Szoktam inni sört, kávét és pizzán megeszem a sonkát...
2021. jan. 6. 00:31
 25/38 A kérdező kommentje:
Attól mert nem beszélünk róla már nincs?
2021. jan. 6. 00:32
 26/38 A kérdező kommentje:
Egyedül a bántó megjegyzések közül van, amit bánok...de olyankor vagy túlzásba viszem az okoskodást, vagy már nagyon a végemet járom.
2021. jan. 6. 00:35
 27/38 A kérdező kommentje:
Persze ha valaki segítséget kér, annak segítek szívesen. Arra gondoltam, hogy nem önkénteskedek és nem utazom Afrikába.
2021. jan. 6. 00:39
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem találsz bűnöket a lelkeden? Pénteki bűnbánati napokat, napi imákat megtartod? Ezekről általában sokan megfeletkeznek.
2021. jan. 6. 00:53
 29/38 A kérdező kommentje:

Már esténként sem imádkozom... mert ha mondandóm van elmondom szertartások nélkül. De ettől még szép dolognak tartom. Kivéve, amiket babonából tesznek, bár ez nem a keresztény vallás jellemzője...

Szóval ünnepeket sem tartok és eleget sem imádkozom...

2021. jan. 6. 00:57
 30/38 anonim ***** válasza:
83%

17-es vagyok

Amúgy szeretném Jézus 666-ot megvédeni.

Igen, o egy troll, aki szórakozik és szórakoztat itt, sokszor hajnal 2-3 korul. De o legalabb vallalja és a felhasználói nevén ír, ezert rogton be lehet azonositani.

Szemben azokkal, akik anonym neven felteszik ujra meg ujra UGYANAZT a kerdest, mindenkit hulyenek neznek vele, es bele kell olvasni, mire leesik, hogy ez megint ugyanaz...

Jézus 666 egyertelmuen csak rohogtet, beindul a fantaziaja es nem mindig ugyanazt kerdezi. En párszor már mint regi ismeroskent futottam itt vele ossze álmatlan éjjeleken, és felvidított.

Akit idegesít, azonnal latja a nevén, hogy o az, es nem foglalkozik vele.

Szerintem ez becsuletesebb, mint az, aki névtelenul, naponta felteszi ugyanazt a kétségbeesett kérdést, néhány adat megváltoztatásával, amire mar 20x valaszt kapott.

2021. jan. 6. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!