Egy pap kicselezheti a gyónási titkot? Lenne ennek következménye?
Elméletben parázna vagyok.
Passzívan lopok.
Szoktam bántó megjegyzéseket tenni.
Többnyire elmulasztom a rászorulók segítését, mert nem vagyok önfeláldozó az idegenekkel szemben és nincs hozzá erőm, sem motívációm.
Mást tényleg nem tudok összehozni. De ezeket ki tudom magyarázni.
Már esténként sem imádkozom... mert ha mondandóm van elmondom szertartások nélkül. De ettől még szép dolognak tartom. Kivéve, amiket babonából tesznek, bár ez nem a keresztény vallás jellemzője...
Szóval ünnepeket sem tartok és eleget sem imádkozom...
17-es vagyok
Amúgy szeretném Jézus 666-ot megvédeni.
Igen, o egy troll, aki szórakozik és szórakoztat itt, sokszor hajnal 2-3 korul. De o legalabb vallalja és a felhasználói nevén ír, ezert rogton be lehet azonositani.
Szemben azokkal, akik anonym neven felteszik ujra meg ujra UGYANAZT a kerdest, mindenkit hulyenek neznek vele, es bele kell olvasni, mire leesik, hogy ez megint ugyanaz...
Jézus 666 egyertelmuen csak rohogtet, beindul a fantaziaja es nem mindig ugyanazt kerdezi. En párszor már mint regi ismeroskent futottam itt vele ossze álmatlan éjjeleken, és felvidított.
Akit idegesít, azonnal latja a nevén, hogy o az, es nem foglalkozik vele.
Szerintem ez becsuletesebb, mint az, aki névtelenul, naponta felteszi ugyanazt a kétségbeesett kérdést, néhány adat megváltoztatásával, amire mar 20x valaszt kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!