Vennél feltámadási kötvényt ? Annak idején volt bűnbánó cédula is volt vették mint a cukrot .
Bocsánat, de nem tudom értelmezni amit írtál. Kérlek, fogalmazd meg a magyar nyelv szabályai szerint.
Egyrészt búcsúcédulának hívják, másrészt pedig így írják helyesen azt a mondatot:
1-es, ilyet írni, hogy nem volt! Hibás a tudásod!
Szívesen.
Itt ment félre a gondolat , bűnbocsátó-cédulának is mondták akkor most kinek van igaza ? Mert nem az a baj ha nem tudsz, valamit ha nem az ha rosszul tudód ?
Kérem ! 1,4,6-os
Senki nem mondta bűnbocsájtó cédulának, legfeljebb te. Milyen idióta hívná a búcsúcédulát bűnbocsájtónak? A 6-os pedig nem én voltam.
Továbbra is kérném, hogy magyarul írj, ez egy magyar fórum.
Fejezze már be ezt a magyar dolgokat azt se tudja mi a magyarság .8-as.
Ne tegezzen !
El tekintek kioktató hangnemétől,ha oda figyel szavaim súlyára .
Lássuk milyen magyar ? Hol találták meg a világon először egy kereket ábrázoló leletet ?
Lásuk csak helyesírásban van ilyen nagy pofája vagy ért is valamihez tessék .
ma 19:47
Nem nagyon érdekel, hogy hol találtak kereket ábrázoló leletet. Az viszont annál inkább zavar, hogy olyan kérdéseket, hozzászólásokat kell olvasnom, amit nem lehet értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!