Ma reggel megbüntettek a BKK-n. Jogosít valami kedvezményre a kapott cédula?
A büntetést büszkén viseltem, kedves voltam az ellenőrrel, és azonnal kifizettem a 8.000 Forintot helyben, hiszen tudtam, hogy ez az én hibám.
Jogosít valamilyen lehetőségre a kapott cetli?
Pl. Gondolok ilyenekre:
Ha nálam van a cetli, aznap nem büntetnek meg mégegyszer?
Vagy pl. Ha bemegyek az ügyfélszolgálatra, kedvezményesen vásárolhatok bérletet, stb.
Leginkább az aznapi utazgatás érdekel a cetlivel, nem szívesen vennék a bünti után még egy napijegyet mára.
Trollok kíméljenek :)
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
Na akkor az oldalt kíméljük meg egy trolltól.
Jogosít bizony, ne foglalkozz a fenti egybitesekkel.
Ha nálad van a cédula, akkor kevesebb papír felhasználásával törölheted ki a feneked kakilás után. Ennél többet nem is akarhatsz.
"mert senki sem olyan hülye hogy büntetés után kedvezményt vár"
Miskolcon pár hónapja tervben volt, hogy elkapás esetén a büntetés mellé adnak 5 db vonaljegyet is, ösztönzésként, szóval....
Ha és amennyiben mégsem trollkodás:
"Kifizettem egy havi bérlet árát, amiért szolgáltatást várok el."
Nem egy havi bérlet árát fizetted ki, hanem a szerződésszegés díját! Felszállsz a BKK járataira, szerződést kötsz a céggel, hogy A pontból B pontba elvisz, te meg megfizeted a viteldíjat /bérlet, jegy, utazási igazolvány formájában/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!