Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha fekete mágiával elértem...

Ha fekete mágiával elértem mindent amit akartam az életben, miért nem csinálja ezt minden ember, ahelyett hogy imádkoznak csak?

Figyelt kérdés

Fiatal koromban egyszerűen éltem, ezen akartam változtatni.

Sokat olvastam a mágia témában, fekete mágiát akartam kipróbálni.

Pár év tanulmányozás és elméleti tudás gyűjtés után gyakorlatban is elkezdtem alkalmazni.

Majd elvégeztem egy rituálét, és megadta mindazt nekem ami kellett.

Gazdag lettem.Azóta jó életem van, külföldre költöztem, és élem a világom.

Miért nem változtat a sorsán mágiával, aki szegény?

Miért reménykedik?

Mikor ott van előtte a lehetőség, főleg a mai világban, mikor minden tudást meg lehet gyorsan szerezni, kapcsolatokat is gyorsan lehet kiépíteni.

Vettem egy hatalmas lakást körbe erkéllyel, alul teremgarázs a két kocsimnak, és felszíni parkoló is.

Van egy hatalmas telken egy nyaralóm, olyan szép táj van körülötte hogy ámulok minden reggel mikor itt vagyok.

Miért nem próbálja ki ezt minden ember, és kevesebb szegény lenne?

2020. dec. 28. 12:13
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg létezik a fekete mágia akkor azt tudnunk kell hogy kamatostul kell visszafizetni a kölcsönt. Ha tényleg létezik a fekete mágia akkor te vagy ennek a marketingese csak nem mondod el az apró betűs részt.
2021. jan. 20. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!