Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha fekete mágiával elértem...

Ha fekete mágiával elértem mindent amit akartam az életben, miért nem csinálja ezt minden ember, ahelyett hogy imádkoznak csak?

Figyelt kérdés

Fiatal koromban egyszerűen éltem, ezen akartam változtatni.

Sokat olvastam a mágia témában, fekete mágiát akartam kipróbálni.

Pár év tanulmányozás és elméleti tudás gyűjtés után gyakorlatban is elkezdtem alkalmazni.

Majd elvégeztem egy rituálét, és megadta mindazt nekem ami kellett.

Gazdag lettem.Azóta jó életem van, külföldre költöztem, és élem a világom.

Miért nem változtat a sorsán mágiával, aki szegény?

Miért reménykedik?

Mikor ott van előtte a lehetőség, főleg a mai világban, mikor minden tudást meg lehet gyorsan szerezni, kapcsolatokat is gyorsan lehet kiépíteni.

Vettem egy hatalmas lakást körbe erkéllyel, alul teremgarázs a két kocsimnak, és felszíni parkoló is.

Van egy hatalmas telken egy nyaralóm, olyan szép táj van körülötte hogy ámulok minden reggel mikor itt vagyok.

Miért nem próbálja ki ezt minden ember, és kevesebb szegény lenne?

2020. dec. 28. 12:13
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Pár évet kaptam, míg mindezt amim van, élvezhetem az életből.

Hidd el minden megvan amit egy normál elképzelni is alig tud.

Persze ennek is ára volt.

Tudtam ezért csináltam így.

2020. dec. 28. 14:38
 22/41 anonim ***** válasza:
77%
Pár éved van? Az mit jelent?
2020. dec. 28. 14:55
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, azért nem használ az átlagember fekete mágiát, mert nem tudja, hogy létezik. Következő fokozat, hogy tud róla, de nem tudja működtetni. Utána vannak a csalódottak, akiknek becsúszott egy-két hiba a szertartásába, és most dühöngenek. Aztán vannak a félműveltek, akik nem olvasták el a szerződés "apró betűs" részeit. Meg vagy te, aki minden földi jót -nevezzük jónak, földinek vitathatatlanul az- megszerzett. De tényleg oda igyekszik mindenki, ahova te? Megér mindenkinek annyit a sok "földi jó", mint neked? Hát, nem. Ez a válasz a kérdésedre.
2020. dec. 28. 15:55
 24/41 A kérdező kommentje:

23as.

Ejjhe elég szép válasz.

Lényegen nem változtat, amit csináltam, azt megcsináltam.

Most élvezem amit érte kaptam.

Nyilván utána kifizetem majd árát is.

2020. dec. 28. 15:58
 25/41 anonim ***** válasza:
78%
És ezt tényleg úgy képzeljük el mint a filmekben? Alkut kötsz az ördöggel aki vagyont ad neked, amit néhány évig élvezhetsz, utána mit is kér cserébe pontosan? Az megvan hogy a filmekben aki ilyen alkut köt az mindig rosszul jár?
2020. dec. 28. 16:14
 26/41 anonim ***** válasza:

Majd térjünk vissza rá 3-5 életed múlva, hogy megérte-e az üzletet megkötnöd, és a megkapott javak megérték-e az árukat, jó?

Saját véleményem szerint a bazári üveggolyokért, a trade goodsokért, ezért a sok múlékony hiúságért túl magas árat fizettél. Nehéz lesz kifizetni, sok időbe és sok kozmikus kreditbe fog kerülni neked az ilyen mély elmerülés az anyagi világban. De ne legyen igazam...

2020. dec. 28. 16:20
 27/41 A kérdező kommentje:

Kb úgy tudod elképzelni, mint a filmekben.

Sok ember megcsinálta már, sokan sokfélét kértek és kaptak.

Mindenkinek mindennek meg volt az ára.

Aki ebbe belemegy, az már eljutott arra a szintre hogy ezzel tisztában van.

Sokáig tanulmányoztam a mágiát okkultizmust, mire megértettem és megtudtam csinálni a rituálét.

A legfontosabb az időpont volt, megvannak azok a bolygó együttállások, amikor a legjobb az idő erre.

Amit adok az csak az enyém, tőlem veheti el.

Rosszul nem járok, mert kértem és kaptam valamit, mint minden másnak ennek is volt egy ára.

Nekem kellett és kifizetem érte.

2020. dec. 28. 16:30
 28/41 anonim ***** válasza:
Nálad mi volt a konkrét kérés és mi volt a konkrét ára? Hogy képzeljük el? Kivel kötötted az alkut?
2020. dec. 28. 16:45
 29/41 anonim ***** válasza:
74%

A boldogságot nem csak anyagiakban mérik, valakinek a családja, gyermekei, valakinek a hobbija és ha már rákérdeztél, akkor attól is boldog lesz az ember ha jószívű, önkénteskedik vagy imádkozik másokért, pl. akiken nem tud közvetlen segíteni, de reméli hogy Isten megérinti valakinek a szívét aki messze arra jár..

Pénz és anyagiak nem egyenlő boldogsággal, és bármilyen luxusban él az ember vagy finomat eszik a lelkét az nem fogja megtölteni, az csak a hasát és külsejét kényezteti, a belsőt nem boldogítja úgymond.

2020. dec. 28. 17:03
 30/41 anonim válasza:
Alexander mágus, te vagy az?
2020. dec. 28. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!