Jézus szemében gazemberek vagyunk? Te bűnösnek tartod magadat?
Figyelt kérdés
10-es skálán mennyire vagy méltó, hogy a mennyországba juss?2020. júl. 7. 19:11
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
24 szavazat
1/35 anonim válasza:
Ezt én a magam részéről 110%-osan Istenre bízom.
Nem érzem azt, hogy "jogot formálhatnék" a Mennyországra. Igyekszem úgy élni, ahogy azt a hitem és vallásom szerint kell, elkerülni a bűnt, de Isten majd eldönti, hogy mennyit sikerült letennem az asztalra az ő mércéje szerint.
2/35 anonim válasza:
Nem érzem magam bűnösnek. (jöhet a lepontozás)
3/35 anonim válasza:
Ilyen kérdéseknek mi értelme van?
4/35 anonim válasza:
"Te bűnösnek tartod magadat?" Szerintem nincs olyan ember aki ne lenne bűnös de persze tévedhetek is.
5/35 anonim válasza:
Mondjuk nem az volt a kérdés, hogy másokat bűnösnek tartasz-e, de azért köszönjük, hogy megírtad a véleményed.
6/35 anonim válasza:
PÁL LEVELE A RÓMABEIEKHEZ
3. fejezet
Minden ember kivétel nélkül bűnös, és érdem nélkül, hit által lesz igazzá
7/35 anonim válasza:
röhej, hogy mindenkit bűnösnek tartasz a mesekönyved alapján miközben még a kérdést sem sikerült értelmezned...
8/35 anonim válasza:
#7 Már megbocsáss de ha te mesekönyvnek nevezed a bibliát akkor jó kategóriában vagy? Ez nem ateizmus kategória.
9/35 anonim válasza:
Nem is értem az ilyen embereket akik meg se nézik a kategóriát de már a másikat sértegetik a hite miatt...
10/35 anonim válasza:
Miért ne lennék jó kategóriában? Véleményem lehet a kérdéssel és az arra adott válaszokkal kapcsolatban.
Te viszont képtelen voltál felfogni már a kérdést is de azért nem álltad meg, hogy elsütögess valami tuti szólamot ami annyira bejön a gyüliben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!