Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha fekete mágiával elértem...

Ha fekete mágiával elértem mindent amit akartam az életben, miért nem csinálja ezt minden ember, ahelyett hogy imádkoznak csak?

Figyelt kérdés

Fiatal koromban egyszerűen éltem, ezen akartam változtatni.

Sokat olvastam a mágia témában, fekete mágiát akartam kipróbálni.

Pár év tanulmányozás és elméleti tudás gyűjtés után gyakorlatban is elkezdtem alkalmazni.

Majd elvégeztem egy rituálét, és megadta mindazt nekem ami kellett.

Gazdag lettem.Azóta jó életem van, külföldre költöztem, és élem a világom.

Miért nem változtat a sorsán mágiával, aki szegény?

Miért reménykedik?

Mikor ott van előtte a lehetőség, főleg a mai világban, mikor minden tudást meg lehet gyorsan szerezni, kapcsolatokat is gyorsan lehet kiépíteni.

Vettem egy hatalmas lakást körbe erkéllyel, alul teremgarázs a két kocsimnak, és felszíni parkoló is.

Van egy hatalmas telken egy nyaralóm, olyan szép táj van körülötte hogy ámulok minden reggel mikor itt vagyok.

Miért nem próbálja ki ezt minden ember, és kevesebb szegény lenne?

2020. dec. 28. 12:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Mert amiket leírtál, az a Sátán szolgálata.

Nekünk megmondta Isten, hogy csak egy Urat szolgálhatunk és mi megtagadjuk a Sátán bármilyen kívánalmait.

2020. dec. 28. 18:23
 32/41 A kérdező kommentje:

De miért akar valaki direkt szegény lenni?

Ezért is írtam ki a kérdést.

Ha tud ellene tenni akár mágiával is.

Miért akar utána is csak imádkozni és remélni?

Mikor ha valaki rászánna pár évet amit amúgy is szegénységben töltene el, megismerné az emögött lévő okkult dolgokat, majd ha már elméletben tudja a mágiával kapcsolatos dolgokat, a gyakorlatban is ki lehet próbálni.

2020. dec. 28. 18:33
 33/41 anonim ***** válasza:

Kérdező te hiszed hogy van a gonosz és a sátán akkor miért nem hiszed hogy Isten a szegény embert is boldoggá tudja tenni anélkül hogy gazdaggá teszi. Ha erre nem volna képes, akkor nem volna Isten.

Röviden ez a válasz, az ember boldog akar lenni és maradni első soron és nem gazdag. Azért marad, meg szegénynek mert belül már boldog, pl. van családja két szép gyermeke és bár keményen dolgoz, ha hazaér vidámság, mosoly és öröm fogadja.

Semmilyen pénz, tárgyi érték nem tudja ezt visszaadni. Talán te nem vágysz egy ilyen idillre?

2020. dec. 28. 20:23
 34/41 anonim ***** válasza:
Egy átlagos ember(aki nem volt árva) és szerető családban nőtt fel, semmilyen érték nem fogja visszaadni pl. azt a kis figyelmességet és szeretet, amit az édesanyjától vagy apjától kapott kis korában. Pl. amikor először elmentek valahova vagy esti mesét olvasnak neki stb. A legtöbb embernek aki nem volt árva, van valami ilyen emléke és elképzelése is..
2020. dec. 28. 20:25
 35/41 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, nem mindegy kivel kötsz szövetséget.

Főleg akkor, ha emberfeletti hatalomhoz fordulsz.

A Jóisten tényleg szereti az Embert és önzetlen álgozatot hozott, hogy a kapcsolatunk örök életre szólhasson. Ha vele kötsz szövetséget, nem leszel becsapva.

Ha a fekete mágiát hívod segítségül, annak is van ára. De azt veled fizettetik meg. Ha érdekelnek a részletek, ez a könyv nagyszerű olvasmány.

Az életed nagy érték, ne add olcsón. Becsapnak, mert az igazi értékeket el akarták titkolni előled!

Roger J. Morneau: Játék a tűzzel

Belinkelem a fejezeteket:

1. fejezet:

[link]

2. fejezet:

[link]

3. fejezet:

[link]

4.fejezet:

[link]

5.fejezet:

[link]

6. fejezet:

[link]

7. fejezet:

[link]

8. fejezet:

[link]

9.fejezet:

[link]

10.fejezet:

[link]

11.fejezet:

[link]

12.fejezet:

[link]

13.fejezet:

[link]

14.fejezet:

[link]

jó olvasást:)

2020. dec. 28. 20:53
 36/41 anonim ***** válasza:
Én csak olyan "fekete mágiát" ismerek, amikor a Szabó Péter tele beszéli a fejedet mindenféle new age-es f*szsággal, hogy csak úgy juthatsz előre ha gátlástalan vagy és nem vagy figyelemmel a környezetedre, magyarul pszichopatát nevel belőled akinek nincs lelkiismerete. Ez igen is működik, és sikerhez vezet mert az üzleti életben a a sikeres vezetők majdnem mind pszichopaták, ugyanis a gyengeség nem nyerő a mai világban. De én úgy gondolom hogy az ember lelke többet ér mint a világ összes pénze
2020. dec. 28. 22:21
 37/41 anonim ***** válasza:
Azért nem csinálja minden ember, mert a Biblia szerint ennek komoly ára van. Hiába ad meg neked a sátán minden földi jót, ha utána elkárhozol. Isten országa nem e világból való, itt minden múlandó, a hirnév és dicsőség is. Mi éri meg jobban? Itt most jól élni halálodig, utána örökké szenvedni, vagy most szenvedni és gürcölni majd a halálod után Istennel élni az örök életben? Sokan inkább a másodikat választják, mert le van írva milyen következményekkel jár ha a sötét oldallal üzletelgetsz. Ezzel is számoltál? Helyedben bocsánatért esedeznék és kérném a megbocsátást ha még lehetséges...
2020. dec. 28. 22:29
 38/41 anonim ***** válasza:

"pl. van családja két szép gyermeke és bár keményen dolgoz, ha hazaér vidámság, mosoly és öröm fogadja."

"Talán te nem vágysz egy ilyen idillre?"

Elég rossz gondolata van annak, aki így látja az Istent, hogy idillt teremt neki. Jó dolgokban nem tartasz ki Isten mellett, előbb-utóbb próbára tesz téged is. Egyik ismerősöm így élt, amíg meg nem halt 40 évesen a lánya, ott hagyta két szép unokát. Az addig idillben élő nagymamának vége lett mint a botnak. Eddig tartott az Istenben töltött bizalom???

Te is megjárod egyszer. Pl. rákot kap valamelyikőtök, vagy k*rva lesz a lányból, stb. Az élet nem a mennyország, ahogy leírod, itt kemény próbatételek vannak.

2020. dec. 31. 12:23
 39/41 anonim ***** válasza:
adj pénzt, adj pénzt, adj pénz, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénz, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénz, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénz, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénz, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt, adj pénz, adj pénzt, adj pénzt, adj pénzt,
2021. jan. 1. 19:46
 40/41 anonim ***** válasza:
Szia én is elkezdtem mágiával foglalkozni az utóbbi időben. Azonban, ha te is ezzel foglalkozol /foglalkoztál neked is feltűnt, hogy bár vannak jó könyvek, valamiért nagyon nagy a titkolózgatás a témában. Eztért hogy tudj ezekről a dolgokról ,ennek utána kell menni, hogy hogyan működik és a legtöbb ember ezt nem teszi. Sőt a legtöbb embernek totál más elképzelései vannak erről a témáról, ezért nem is hisznek benne, és meg sem lehet őket egyszerűen győzni.
2021. jan. 16. 01:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!