Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Helyes nemi élet?! Kapcsolat?!

Helyes nemi élet?! Kapcsolat?!

Figyelt kérdés
Shalom,,, lenne egy kérdésem nagyon elgondolkodtam. Az Úr miért nem engedi a házasság előtti testi kapcsolatot? Mondok egy példát van egy 20 éves fiatal Férfi, és egy 21 éves Fiatal nő, szerelmesek, szeretik egymást járnak több mint egy éve, és hát össze fekszenek,. szerintem termeszetes dolog a testi kapcsolatot mert ez egy elvezet, hiszen test vagyunk, így tud az ember gyereket nemzeni, ! Mindig azt tartottam bűnnek akiknek már van házastársuk, parjuk és az mellet, na az nagyon csúnya dolog, hűtlenség, meg csalás,,(( de ha két független létesít testi kapcsolatot az miért bűn? Gondolom azért mert AZ ÚR A HÁZASSÁG SZENTSÉGET ADTA AZ EMBERNEK ,, hogy egy nő és egy férfi egy életre szólóan...... de viszont ha valaki fiatal ez meg esik
2020. dec. 26. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Szerintem minden vallási szövegben érdemes elkülöníteni azt a részt, amelyik örök és isteni szinten igaz, és azt a részt, amelyik annak a korszaknak és azoknak az embereknek a szülötte, akik létrehozták a vallási szöveget."

abszolút egyetértek

2020. dec. 27. 00:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem csak házasság előtt lehet szexelni, az a szex arra vonatkozik, amit általában két szerelmes tesz.

Másrészt a bibliai házasság már rég kialakult egy év együtt lét után. Szóvan nekik amúgy sem bűn szexelni.

Nem test vagyunk. A testünk csak egy nagyon apró részünk. Istenkáromlóan gondolkodsz a szexről. A szex akkor a legjobb ha két lélek kapcsolódásának a következménye.

2020. dec. 27. 09:29
 13/14 anonim ***** válasza:

lelkek-összekapcsolódása...na de milyen Lelkek ez sem mindegy....

erről is ír a biblia a paráznaság vétsége alatt vagyhol vhol....

2020. dec. 27. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
mi a baj a puncihússal?!? nem kell érte az állatokat leölni és csodás dolog!!!
2020. dec. 27. 20:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!