Várod már az elragadtatast?
Figyelt kérdés
Katolikus hívő vagyok, egyes hivok szerint gyülisek szerint ami most folyik a világban ez a sátán műve, és érzik Jézus közel van, elfogja őket ragadni, na én ilyenben nem hiszek! Hiszem hogy élet van a halál után de ilyenben hogy felszívja őket Jézus ebben nem hiszek. Sok hívő már vágyik a mennybe , pedig kitudja van e egyáltalán. Véleményem szerint addig a jó míg itt élünk a földön. Ez a biztos életünk2020. dec. 21. 18:16
51/52 anonim válasza:
Meddig tart ez az egész??? Amíg a föld be nem érik az aratásra! Amikor már minden megtelt és beéredt! Amikor már nincs tovább! Amikor már nme lesz több igazhitű megtérő és újjászülető! Akkor jön majd vissza Jézus, akkor lesz a korábban meghalt igaz hívők feltámadása és az akkor még élő igahitűek elragadtatása az Úr elé a levegő égbe a felhők közé!
52/52 anonim válasza:
#50#: "Én katolikus vagyok és nem hiszek benne."
Nem kell hinni benne, ez meg fog történni amikor Jézus visszajön! Amikor viszajön akkor megtörténik a feltámadás a már korábban meghalt igazhitűek számára és az akkor még élő igaz hivők elragadtatnak az Úr elé a levegő égbe a felhőkön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!