Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Várod már az elragadtatast?

Várod már az elragadtatast?

Figyelt kérdés
Katolikus hívő vagyok, egyes hivok szerint gyülisek szerint ami most folyik a világban ez a sátán műve, és érzik Jézus közel van, elfogja őket ragadni, na én ilyenben nem hiszek! Hiszem hogy élet van a halál után de ilyenben hogy felszívja őket Jézus ebben nem hiszek. Sok hívő már vágyik a mennybe , pedig kitudja van e egyáltalán. Véleményem szerint addig a jó míg itt élünk a földön. Ez a biztos életünk
2020. dec. 21. 18:16
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

39.

A járványok, a háborúk eddig is voltak. Rosszabbak is voltak mint a mostaniak.

Miben mások a mostaniák mint azok? A régi háborúk és járványok idején miért nem jött el a világ vége?

Gyülölködés is volt régen is és most is ahogyan szeretett is.

Ez se egy olyan nagy dolog.

Az ateizmus megnövekedését milyen statisztikára alapozod?

Ez is benne van amugy a proféciákban hogy amidőn az ateisták aránya eléri az 51% eljő a világvége?

Pénzimádat , önszerett is régóta van.

Lehet már rég megvolt a világvége csak lemaradtunk róla mert senki nem posztolta?

A bizonygatásos vitátokra csak annyit mondok még hogy jót nevettem.

Üdv

Egy nálad öregebb.

2020. dec. 27. 14:31
 42/52 anonim ***** válasza:
Szerintem még a marsi kolóniát megvárja. Majd a Marson lesz talán elragadtatás. Vagy lehet a Biblia írók tudták, hogy Elon Musk fog elragadtatni bennünket a Marsra.
2020. dec. 27. 14:40
 43/52 anonim ***** válasza:

Miért kell az elragadtatás?

Megépítesz valamit majd mint egy kisgyerek letarolod?

Minek?

2020. dec. 27. 14:45
 44/52 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megnézzük az elmúlt százhúsz évet, elég apokaliptikus hangulat van és volt. I. világháború, II. világháború, hidegháború, további kisebb háborúk (vietnámi háború, irak-iráni háború, afrikai háború stb.), spanyolnátha, H2N2, Csernobil, és akkor még nem beszéltem a milliókat követelő éhínségekről sem. Nem beszélve az elmúlt húsz évről.

"Az ateizmus megnövekedését milyen statisztikára alapozod?"

[link]

[link]

[link]

"A bizonygatásos vitátokra csak annyit mondok még hogy jót nevettem."

Hát én is. :D

2020. dec. 27. 15:11
 45/52 anonim ***** válasza:

44.

A jót nevettem nem csak az ő válaszaira vonatkozott.

Amúgy igen már 120 éve vannak háborúk és járványok ahogyan előtte is voltak szörnyű háborúk és járványok.

Mennyi ideig kell háborúzni és járványoknak lennie ahoz hogy világ vége legyen?

2020. dec. 27. 15:33
 46/52 anonim ***** válasza:

"A jót nevettem nem csak az ő válaszaira vonatkozott.

Egészségedre!

"Amúgy igen már 120 éve vannak háborúk és járványok ahogyan előtte is voltak szörnyű háborúk és járványok."

Világméretű háború x2 volt a történelemben, az egyik alig száz éve volt, a másik meg alig 80 éve. Járvány akkorát még sosem pusztított, mint a spanyolnátha - több áldozatot szedett, mint az I. világháború. És még a fene se tudja, hol ér véget a mostani pandémia. Jaa, és nem csak az az egy járvány volt a 20. században. Ekkora káosz még emberemlékezet óta nem volt, mint az elmúlt 120 évben.

2020. dec. 28. 12:54
 47/52 anonim ***** válasza:

46.

Ez oké. De meddig kell ennek az egésznek lennie ahhoz hogy eljöjjön a világ vége? Hogy eljöjjön Jézus?

Még száz? vagy ezer évig kell ennek így folytatódnia?

Csak mert nekem ez így nagyon sántít.

2020. dec. 28. 13:12
 48/52 anonim ***** válasza:

"Ez oké. De meddig kell ennek az egésznek lennie ahhoz hogy eljöjjön a világ vége? Hogy eljöjjön Jézus?"

Fogalmam sincs.

Máté 24:33 Azonképpen ti is, mikor mindezeket látjátok, tudjátok meg, hogy közel van, az ajtó előtt.

"Még száz? vagy ezer évig kell ennek így folytatódnia?"

Szerintem nem kell száz év.

"Csak mert nekem ez így nagyon sántít."

Mármint mi?

2020. dec. 28. 17:17
 49/52 anonim ***** válasza:

De ha ennyire szar volt mindig a világ, akkor mit élveznek az emberek az életen? Miért szülnek? Hogy a gyerek is szenvedjen?

Olyan mint a Mátrix filmben, hogy a gépezetbe bele kellett építeni a szenvedést, mert az első mátrix verzióban mindenkinek boldog életet biztosítottak a gépek. Csak akkor sorban felébredtek az álomból és így nem tudták fejni az embereket. Lehet, ez így van kitalálva, hogy emberek boldogtalanul éljenek a Földön?

2020. dec. 28. 18:09
 50/52 anonim ***** válasza:
Én katolikus vagyok és nem hiszek benne.
2020. dec. 29. 18:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!