Sok világi miért tagadja a tulvilagot és a bibliát?
36-os
"a Biblia csak egy könyv"
Az előbb még Isten szava volt.
De engedjük is el. Felesleges. Nincs az az észérv amivel vitázni lehetne itt, mivel egyetlen érvetek sincs. A kérdés meg provakatív. Megkülönbözteti a "világi embert" a vallásostól. Saját hited szerint tudnod kéne, hogy csak Isten ítélkezhet.
38. válasznál járunk és még mindig nincs hiteles bizonyíték a kérdező állítására, amit ő tényként közöl.
Majd mindenki ráhivatkozik a Bibliára, végül jön a kijelentés, hogy az csak egy könyv.
Mindent képesek vagytok megmagyarázni. 100 ponton bukott állításokkal.
Normális ember egy jobb világban reménykedik. Ti abban, hogy jön Jézus és elpusztít mindent. Ezt várjátok? Hol van itt a szeretet? Színtiszta rosszindulat, ami mögött az ítélkezéseitek állnak.
Továbbra is tartom azt, hogyha egyszer lenne eljövetel, azt ti szívnátok meg a legjobban. Ne várjátok, mert még Isten számonkéri miért a vallásotok miatt folyt eddig a legtöbb vér a Földön.
Én nem akarok meggyőzni senkit meg nem akarok érveket hozni. Nem is nagyon szeretek, mert sokszor okoskodok, úgy hogy észre sem veszem. Én csak azt akartam elmondani, hogy nem szép dolog valakinek a helyesírásába belekötni.
Valóban Jézus nevében folyt talán a legtöbb vér a földön, viszont aki igazán hisz, az nem pártolja ezt és nem gyilkol. Jézus mondta, hogy aki öl, az nem ismerte meg Őt. Én nem várom azt, hogy minden elpusztuljon, hanem hogy minél több ember jó úta térjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!