Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sok világi miért tagadja a...

Sok világi miért tagadja a tulvilagot és a bibliát?

Figyelt kérdés
Sok világi embertől hallotam már hogy a Biblia egy mesekönyv, vagy van másvilág vagy nincs, meg hogy a hívők agymosottak. Senki se tudja az igazat!!! Üzenem tudjuk ! ISTENUNK azt mondja van menny és a pokol ! A biblia Isten igéje ! Amen
2020. dec. 16. 13:31
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Azért tagadják, mert nem hiszen benne vagy nem ismerik eléggé.
2020. dec. 16. 16:21
 12/40 anonim ***** válasza:
65%

"Továbbra is csak azzal érvelsz , hogy én nem látom az igazságot mert valamilyen vagyok és azt erőlteted , hogy csak a te világképed létezik. Ahelyett , hogy belegondolnál , hogy mi van ha nem neked van igazad."

Én nem erőltetek semmit csak lefordítottam neked az Igehely értelmét hogy mit jelent. Ha te úgy érzed hogy az érzéki emberekhez tartozol akkor azt veszed magadra ami ahhoz tartozik, ha pedig a lelki emberekhez akkor azt ami ahhoz tartozik. Amikor nem voltam hívő tudom milyen voltam és most is tudom milyen vagyok. Én mindkét oldalt ismerem te csak az egyiket!

"Hogy szerinted mi van az nem jelent semmit , de ezek szerint elismered , hogy nem volt ilyen. Abban igazad van , hogy addig nem hinném el amíg nem látom."

Ma is léteznek csodák ott ahol az embereknek van hitük. És korábban is voltak ott ahol az embereknek volt hitük. Isten választja meg hogy milyen úton munkálkodik az emberekért! Én viszont arra céloztam hogy akkor sem lennék biztos benne hogy elhiszed ha látod! A zsidó nép is átélt hatalmas csodákat a többség mégsem hitt! Az igazi hivő keresztények nem a csodák miatt hisznek! Meg Sátán is tud csodákat művelni!

"Remélem a szeretet , megoldja a pedofíliát akár egyházon belül vagy kívül. Remélem a szeretet megoldja majd az összeomló nyugdíjrendszert és azt is remélem , hogy véget vet a járványnak is."

A szeretet minden kérdést megoldana ha a társadalom és az emberek azzal élnének! Ha szeretet lett volna ott az egyházban vagy azon kívül akkor pedofília sem lenne! Ha szeretet lett volna a világban akkor nem tartanánk itt ahol ma tartunk és azok a problémák amiket említettél nem is léteznének!

2020. dec. 16. 16:23
 13/40 anonim ***** válasza:
51%
12-es nagyon irigyellek téged , bárcsak ilyen naívan kimosott aggyal élhetném az életem , ahol elhiszem hogy a szeretet mindent megold. Látszik az írásodból , hogy fogalmad sincs a világ történéseiről , hogy mi miért van és látszik , hogy nem akarsz a dolgok mögé látni. Eltudod fogadni , hogy mindent egy lény teremtett és azóta csak bámul. Szóval ja belőlem biztosan hiányzik a szeretet , és irigyellek hogy ennyire egyszerűnek tudod látni ezt a világot.
2020. dec. 16. 16:29
 14/40 anonim ***** válasza:
65%

13 Az írásodból valóban hiányzik a szeretet ha lett volna benne te is másként látnád a világot.

"Látszik az írásodból , hogy fogalmad sincs a világ történéseiről , hogy mi miért van és látszik , hogy nem akarsz a dolgok mögé látni."

A hívő ember nem buta ahogy azt te képzeled sőt sokkal jobban áll a realitások talaján mint a világi emberek, olyat is érzékel és tud amit a világi ember nem!

"Eltudod fogadni , hogy mindent egy lény teremtett és azóta csak bámul."

El tudom fogadni, hogy Isten teremtett mindent mert személyes tapasztalataim is vannak Vele. És a teremtés óta is munkálkodik az emberekért csak azok ellenállnak neki, akkor meg nem kell csodálkozni ha ez van!

2020. dec. 16. 16:49
 15/40 anonim ***** válasza:

Egyszer összegyűlt egy csomó tudós, teológus, és pap, azzal a céllal, hogy eldöntsék van e Isten vagy nincs. Minden oldalról megvizsgálták a témát, érvek, ellenérvek, tények, stb. Nagyon okos és művelt emberekről beszélünk. Napokig tanácskoztak, végül arra jutottak, hogy Isten léte csakis attól függ, h vki hisz e benne vagy nem. Szóval maga a hit teremti meg, nem egy független dolog Isten. Nem olyan, mint a gravitáció, h akkor is vonz a Föld ha nem hiszek benne.

Tehát aki hisz Istenben annak létezik, aki nem hisz benne annak nem létezik. Pont. Nincs értelme ezen tovább agyalni.

Én nem hiszek benne, tehát nekem nincs, és nem is lehet meggyőzni másról. De nem zavar ha vki hisz benne, magánügye, joga van hozzá.

2020. dec. 16. 17:13
 16/40 anonim ***** válasza:
57%
15 Ezért lesz nagy meglepetés Jézus 2. eljövetelekor és a feltámadáskor! Csak akkor már késő lesz!
2020. dec. 16. 17:18
 17/40 anonim ***** válasza:
Bizonyítsd, kérdező.
2020. dec. 16. 18:00
 18/40 anonim ***** válasza:
85%

Fúj de undorító ez az egész.

Ítélkeztek keresztényként, és Jézus eljövetelét várjátok. Rossz sorsot kívánva ezzel azoknak, akik másképp látják a világot. Árad ebből az egész fosból a rosszindulat.

Csak nehogy fordítva süljön el ha lesz eljövetel. Még véletlenül azok fognak pusztulni, akik Isten nevében egyházakat hoztak létre. A pedofil papokkal együtt.

A vzllás a magánügyed. Ha kiteszed a gyakorira akkor ne csodálkozz, hogy hasonló reakciókat kapsz.

2020. dec. 16. 18:17
 19/40 anonim ***** válasza:

18 -as Mi az undorító az hogy a keresztények Jézus 2. eljövetelét várják és szeretnék hogy ennek az egész gonosz világnak vége legyen?!

Ez neked undorító de a világ nem?

2020. dec. 16. 18:25
 20/40 anonim ***** válasza:
Azért tagadják, mert nem hiszik. Rajtad áll, hogy érteni akarod e őket vagy lenézni.
2020. dec. 16. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!