Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos vagy világi életet...

Vallásos vagy világi életet élni a jobb?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én keresztény-baptista vagyok. Meg vagyok keresztelve be merítve, 23 éves vagyok, be tartom a szabályokat, szeretetben élek! De bevallom hiányzik nekem is a buli, csajok, szórakozás, úgy mint más fiatalnak. Azt mondom túl sok az elvárás. És szűz vagyok 23 évesen ha várok házasságig leszek lehet akkora 35 éves is.! Dolgozom, napi teendőimet elvégezem, hétvégén gyülekezet, kissé unalmas élet és túl sok elvárása Istennek úgy gondolom! Szerintem elég lenne az ha tisztelnénk egymást, békesség-szeretetben élnénk! A magán életben meg jó lenne egy kis csajozás buli, egy életünk van ezen a földön. A másvilágon már se szex semmi nem lesz. Úgy döntöttem meg maradok jó lelkűnek ugyan úgy hiszek de valahogy el indítom életem bulizok, csajozok mert így nem lehet élni ez olyan mint egy rabság! Mintha csak léteznék és Isten bábja lennék szerintem Isten azt akarja éljem az életem csak jó lelkű , tisztelet tudó békés ember legyek.
2020. nov. 9. 18:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
19%
nyilván világi. vallásos lelki roncsot csinál belőled és lyézuska alias yahusha ha mashiach is egy szörbnyeteg
2020. nov. 9. 18:54
 2/15 anonim ***** válasza:
23%
Igazad van, az örök holnap csak egy reménytelenül kergetett elveszett álom...
2020. nov. 9. 18:54
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
éld az életet a biblia könyvet meg égesd el ne tedd tönkre magad ilyen meselények miatt
2020. nov. 9. 18:55
 4/15 anonim ***** válasza:
15%
isten amugyis egy szörnyeteg aki ártatlan csecsemőket gyilkolt egyiptomba
2020. nov. 9. 19:01
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Mindenki olyan életet éljen, amilyet akar. Alapvetően nincs gond a vallásos élettel, ha normális felekezet tagja az illető. Kivéve akkor, ha szektás lesz valaki, na de mindenkinek joga van ostobának lenni.

Nekem az ateista élet jobban bejött, de nem várom el, hogy mindenki egyetértsen velem.

2020. nov. 9. 19:03
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Kinek melyik jön be? Te jól érzed magad így? Ha nem, akkor változtass rajta! Nem Istennek kell megfelelni, hanem elsősorban magadnak, másodsorban a szeretteidnek, családtagoknak, barátoknak, utána jöhet Jézuska.
2020. nov. 9. 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
És nem lehet, hogy nem az esztelen bulizás az életed értelme, hanem, hogy meghódíts egy kedves, szelíd lányt, aki tetszik, és együtt éljetek? hm?
2020. nov. 9. 19:24
 8/15 A kérdező kommentje:
7 valami olyasmi
2020. nov. 9. 19:26
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
Az udvarlást csak a szekták tiltják legfeljebb...
2020. nov. 9. 19:28
 10/15 anonim ***** válasza:
8%

Itt nem vallásosságról van szó. Hanem arról, hogy kinek a hatalma, és törvényei alapján éled az életed?

Ennek a világnak nem Isten jelenleg az uralkodója. Ha világi életet élsz, akkor nem Isten uralma alatt élsz. Kérdés: milyen jövőd lesz igy?

Neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel.

Isten szavát a bibliát, minek fogadod el? Emeberek irományainak, vagy Isten szavának, ami az utadat vezeti.

Mennyire bizol benne?

(Ézsaiás 48:17, 18) . . .vagyok a te Istened, aki arra tanítalak, ami javadra válik, aki azon az úton vezetlek, amelyen járnod kell. 18 Bárcsak odafigyelnél a parancsaimra! Akkor olyan lenne békéd, mint egy folyó, és igazságosságod, mint a tenger habjai.

2020. nov. 9. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!