Sok világi miért tagadja a tulvilagot és a bibliát?
28 "Ha tanultál történelmet, még ha akár csak annyit is, mint én, ami nem sok, tudnod kéne, hogy a világban, akár tetszik, akár nem, soha nem volt nagyobb békesség mint most."
28
A világban most is számos háború van meg volt is és ne az Európai Unióból induljál ki mert az nem a világ! A nyugati államok a világ kisebbségét teszik ki! És rendszerint ők azok akik mindenhonnan elvesznek! A többihez meg csak ki kell nyitnod a tv-ét vagy az internetet mert a csapból is az folyik amit leírtam ha esetleg még nem vetted volna észre!
A világ nem rossz. Ha létezik Isten nekem vele sincs bajom. Nekem az összes vallással van a problémám, meg azzal amit belemagyaráztok a Bibliába. Bűnösnek kiáltottok ki mindenkit, az egész Földön. Az feltűnik, hogy ezzel a saját vallásotok ellen vétkeztek? Ez az egész arról szól már, hogyan mélyítsük tovább a társadalmi ellentéteket. A 21 században vallásokra hivatkozva, igaz vallást emlegetve...
Legyen már a vallásod magánügy. Otthon gyakorold. Élj a Biblia szerint. A te dolgod.
Jelen hozzáállással ha létezik eljövetel, azt ne ti várjátok.
Tudjátok az a különbség alapvetően, hogy a legtöbb vallást nem gyakorló ember tisztában van a Biblia tanításaival. Valahol része az alapműveltségnek. Nektek viszont fogalmatok sincs arról mi zajlik a világban. A 21. század problémáit nem a Bibliával kell megoldani. Sőt, a problémát a sok szűk látókörű birka teremti, mert képtelenek kilátni a szemellenzőjük mögül. Ezt használja ki a világ vezetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!