Vannak itt olyan emberek, akikkel beszélgethetnék a vallásról?
Szeretnék kicsit tisztább képet kapni ezért, örülnék ha tudnék olyanokkal beszélgetni, akik vallásosak, és esetleg magyarázatokkal tudnak nekem szolgálni.
Nagyon sokat segítene.
Első sorban római katolikusokkal szeretnék beszélgetni.
Ha esetleg nincs olyan, akkor ebben a helyzetben szerintetek kihez fordulhatnék ezzel?
Kicsit azért ismertetném a helyzetem. Vallásosan neveltek, de a környezetemből idővel eltűnt és abban az időszakban, amikor válaszokat kerestem volna, akkor magamra maradtam. Most érzem a hiányát de az egész egy hatalmas katyvasz a fejemben. Szeretnék egészen az alapoktól tisztán látni.
#3 elég hosszú így ha nem bánod privátban írnék
Bár igazából valóban úgy az alapoktól kezdve minden. A mise a templomba járás, az imák, a hit. Minek mi a szerepe a vallás kapcsán? Elég nehéz megfogalmazni egy kifejezett kérdést, ezért keresek beszélgető partnert.
Akkor elmondom a konkrét problémát. Nekem konkrétan a római katolikus vallás, a tanításaik, a szentségek és minden ami ide tartozik lenne a fontos.
(Olyasvalakivel alakul egy kapcsolatom, akivel valóban komolyan gondolom de ő nagyon nagyon vallásos és szeretném megérteni őt, de nem tud válaszokkal szolgálni. Számára ez szavakba foglalhatatlan. És már nem is nagyon merek kérdezni mert kényes téma és már kicsit hülyének is érzem magam, hogy ennyire tudatlan vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!