Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Mikor fog kezdődni a nagy nyomorúság? Hány év lehet még hátra kb? 10-20 ?

Tudom, hogy az időpontot csak Isten tudja, de ti, hogyan gondoljátok?

2020. dec. 10. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

Ha Isten tudja csak, akkor Istent kísérteném, ellene beszélnék, amennyiben bármilyen időpontot, időintervallumot írnék. Mivel hívő keresztény vagyok, és nem istentelen hamis próféta, ezért nem mondok ilyet, nem tippelek.

Remélem azért így is értékes választ adtam :)

2020. dec. 10. 21:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Természetesen, és el is fogadom a válaszod, zöldet adtam.😉

Csak kíváncsi voltam ki mit tippel, de jó válasz mert több lelkész is beleesett már ebbe a hibába, főleg a mostani elnökválasztáskor, hogy Trump fog nyerni...(én is azt hittem)

2020. dec. 10. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Bár szerintem nem lesz semmilyen "nagy nyomorúság", ez a téves nézet valószínűleg az eretnek khiliazmus hívei által honosodott meg sokak fejében.

Hiszen Jézus amikor "nagy nyomorúságról" beszél, akkor ott egyértelműen Jeruzsálem pusztulását mondja el. Utána még a Jelenések könyvében olvasható ez a szófordulat, de ott is legfeljebb a véres keresztényüldözés áldozatairól van szó, nem véletlenül mondja, hogy megmosták ruhájukat a bárány vérében.

Azt pedig egyáltalán nem értem, hogy mi köze a kérdésnek Trumphoz.

2020. dec. 10. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
35%

A nagy nyomorúság kitörése, a világ vallásainak betiltáskor kezdődik.

Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy szó szerint éhezni fognak az emberek, hiszen Jézus azt mondja, hogy ahogy a Noé idejében az emberek semmit nem vettek észre, csak amikor eljött az özönvíz.

A nagy nyomorúság végső szakaszában Isten népére fognak támadni, ami Isten haragját váltja ki, és ekkor fog közbe avatkozni, hogy többé egyetlen juhocskáját se bántsák.

2020. dec. 11. 00:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztalak le #3,4-es

Igen, pl aki nyíltan kiáll az antikrisztus mellett és a bélyeg nála lesz, akkor fog tudni vásárolgatni...

Aki Isten mellé áll, és nem veszi fel, azoknak lesz kemény mert ők nem fognak tudni.

2020. dec. 11. 08:55
 6/7 anonim ***** válasza:

"a bélyeg nála lesz"

Postai bélyeg is jó? Mert olyan van itthon pár.

Kész agyrém ez a szektás értelmezés, a Biblia csúf eltorzítása. Szegény János apostol, sose gondolta volna ezt, amikor írta :(

2020. dec. 11. 10:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Akkor mi lesz a bélyeg?

2020. dec. 11. 11:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!