Azok a politikusok, akik lopnak esetleg elnyomják a népüket nem jut eszükbe hogy ők is halandók és ha meghalnak akkor elkárhozhatnak?
Nem.
Ha az angyalok harmadrészét, akik Isten mellett szolgáltak, képes volt félrevezetni, akkor gondolod, hogy emberekre nincs hatással? Különösen, amikor hatalom, pénz van a másik oldalon.
(2Korintusz 4:4) . . .ennek a világrendszernek az istene megvakította a nem hívők elméjét,. . .
(2Korintusz 11:14) . . .hiszen maga Sátán is folyton átváltoztatja magát a világosság angyalává.
A politika is Sátán asztala, oszd meg és uralkodj a mottó.
Isten ellenben nem osztozkodik.
Sátán is tudja, hogy nem élhet örökké.
De minél inkább közeledik a vége, annál aljasabb dolgokat tesz, mert nincs veszteni valója.
Akinek pedig nincs veszteni valója, annak már mindegy hány embert vagy életet tesz tönkre.
A politikusok is tudják, hogy egyszer vége lesz. De addig élvezik a hatalmukat, nem adják fel.
"Jó, de ez olyan hogy azt mondom nem hiszek a halálban. De ez még nem véd meg tőle hogy túléljek 20 emeletnyi zuhanást!"
A halalra van boven bizonyitek. Tulvilagra meg nincs.
nincs túl világ. Ezt a kereszténység hitehagyott része vette be a tanitásba, ami görög hiedelmeken alapul.
Feltámadás lehetősége van, ha valaki érdemes rá.
Nahát 1-es..."oszd meg és uralkodj a mottó." ...ez a vezérünk mottója is 🤔
A hatalmon lévők hamisan, egyfajta elitként gondolnak magukra, aki azt tehet a többi emberrel, amit csak akar.
Ez first time talán Mózesnél lett először hamisan kinyilvánítva, és az a szerencsétlen nép azóta ezzel a tévképzettel él-szenved 😔
Lassan lehet kellene egy hatalmas reset a fejekbe, és tiszta lappal egy új társadalmat indítani.
"Azok a politikusok, akik lopnak esetleg elnyomják a népüket nem jut eszükbe hogy ők is halandók és ha meghalnak akkor elkárhozhatnak?"
Ezt én sem értem. Én is szoktam ezen gondolkozni. Sajnos a legtöbbjük sátánista, nagyon terjed a sátánizmus. Az önbecsapás és a bűn kedvelése nagyon leépíti az ateistákat, istenelleneseket. Olyan mértékű idővel a pszichés torzulásuk, hogy már nem képesek változtatni. Úgymond visszafordíthatatlanul gonoszok lettek, minden gondolatuk folyamatosan gonosz, önző.
"A halalra van boven bizonyitek. Tulvilagra meg nincs."
Akkor bizonyítsd már be, hogy aki testileg maghal, meghal a szelleme is! Köszi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!