Mondtad már, hogy áldott legyen az Úr?
Mondtad már valakinek vagy magadban legalább, hogy áldott legyen az Úr (Isten, Atya, Jehova, Jahve stb...)
Én már mondtam és Áldott legyen mindörökké!
Utolsó vagyok, örülök, hogy Te is egyetértesz velem. :)
Minden napaz esti imámban megkérem Istent, hogy vigyázzon mindenkire, akit szeretek, beleértve családomat, barátaimat (magamat nem szoktam említeni egyébként), és elmondom neki, hogy szeretem, és hogy Áldott legyen, majd Ámen. Nálam így megy.
Csak sajnálni tudlak benneteket keresztényeket.Teletömik a fejeteket marhaságokkal.
Hail Satan.
:) Azt szoktam kérni, hogy bocsássa meg a bűneimet, de saját egészségi állapotomért nem szoktam imádkozni, vagy mint sokan teszik, a jobb vizsgaeredményekért (fősulis vagyok) Ez nekem úgy tetszik, mintha csak akkor keresnék Istent, ha nekik van rá szükségük, és egyébként nem. A köztudottan ateista csoporttársam is imádkozik bőszen, vizsgák vagy zh előtt, de ez nekem kicsit veri a biztosítékot. Mintha azt mondaná:
"Csak akkor kellesz Isten, ha bajban vagyok." Én ezért hagyom ki magamat, és csak bűnbocsánatot kérek. Mert másokért kell imádkoznom, és nem magam miatt.
De nyugodtan cáfolj meg, ha rosszul látok valamit.
Ja, és a sajnálatra reagálva a válaszolóknál: Nem szorulok sajnálatra. Hiszek Istenben és szeretem. És Isten is szeret engem, mint ahogy mindenkit. Én így vagyok boldog. Nem kell, hogy ti higgyetek benne, de ne sajnáljatok azért, mert én hiszek.
Nem hiszek a Bibliában és Jézusban, de hiszek a feljebbvaló istenségben, aki minden vallás felett áll.
Szeretem, mindennap hálát mondok az életemért és amit kaptam, sőt beszélgetni is szoktam vele. Azt is megbeszéltem vele, hogy mit tartok a legnagyobb hülyeségnek a bibliából, és hogy miért nem tartom értelmesnek és hitelesnek a vallást.
Mégis segít: erőt ad a mindennapokhoz és szeretet az élethez. Rengeteg jó dolog történik velem azáltal, hogy nem felejtem el, az istenség mindenkit szeret vallástól függetlenül, és csak nevet a hibáinkon. Így hát én sem vetek meg másokat, még a legutolsó gyilkost sem - mert az istenség benne is látja a jót.
Szeretetet, megbocsátást, hitet és reményt adott nekem - ezek a jó dolgok tán mind a sátán művei?:)
Utolsónak:
ugyanígy érzek én is, mint te. Egy szóval sem mondtam, hogy keresztény vagyok. Istenben hiszek. Vallástól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!