Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Zugasokat hallok mi okozhatja...

Zugasokat hallok mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Katolikus hívő vagyok, közepes vallásos, minden reggel este imadkozom,,, minden este mikor le fekszek zugasokat hallok,,, mitől van ez,?
2020. nov. 30. 00:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A fülészeten kérdezd meg!
2020. nov. 30. 00:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem e demonikus arra gondolok,,,
2020. nov. 30. 00:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mire hasonlít a zúgás? Honnan jön? Milyen közeli? Meddig hallod? Mit érzel közben? Hogyan múlik el???
2020. nov. 30. 00:13
 4/9 anonim válasza:
100%
Szerintem csak az agyad beképzeli
2020. nov. 30. 00:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

én biztos nem arra gondolnék, hogy démonikus

hanem tinnitus, vagy vérnyomás-ingadozás stb.

menj el orvoshoz

2020. nov. 30. 01:45
 6/9 anonim ***** válasza:
27%

Nem vagyok zúgásszakértő, de először ki kellene zárni a fizikai és pszichés okokat, amit a fül-orr-gégészeten és a pszichiátrián tudnak megtenni, ők a szekemberek.

Démonok? Szerintem ma a démonok által okozott szenvedést úgy hívjuk, hogy pszichés vagy mentális betegségek. Az őskorban és ókorban élő emberek hívták úgy ezeket a dolgokat, hogy "megszállta a démon" vagy "ördög van benne". Ha az orvosi vizsgálatok nem adnak megoldást, az ördögűző papokat akkor is messze elkerülném. Ma már nem ad Isten olyan hatalmat embereknek, hogy ilyen praktikákkal bármit jó dolgot elérjenek. Lehet egy pap jóval ördögibb, mint az, akiből ördögöt akar kiűzni.

üdv Stefán

2020. nov. 30. 05:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vérnyomás probléma.
2020. nov. 30. 05:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Még ha pünkösdista lennél, akkor megérteném az értelmetlen felvetésed, mert azok igencsak szeretik a démonokat belelátni a dolgokba.

Katolikus hívőként azonban lehetnél reálisabb. Semmi démoni nincs a háttérben. Menj orvoshoz, az majd megmondja, mi a helyzet.

2020. nov. 30. 07:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Vagy keress rá erre: hipnagóg hallucináció.

Pl:

[link]

2020. nov. 30. 11:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!