Zugasokat hallok mi okozhatja ezt?
én biztos nem arra gondolnék, hogy démonikus
hanem tinnitus, vagy vérnyomás-ingadozás stb.
menj el orvoshoz
Nem vagyok zúgásszakértő, de először ki kellene zárni a fizikai és pszichés okokat, amit a fül-orr-gégészeten és a pszichiátrián tudnak megtenni, ők a szekemberek.
Démonok? Szerintem ma a démonok által okozott szenvedést úgy hívjuk, hogy pszichés vagy mentális betegségek. Az őskorban és ókorban élő emberek hívták úgy ezeket a dolgokat, hogy "megszállta a démon" vagy "ördög van benne". Ha az orvosi vizsgálatok nem adnak megoldást, az ördögűző papokat akkor is messze elkerülném. Ma már nem ad Isten olyan hatalmat embereknek, hogy ilyen praktikákkal bármit jó dolgot elérjenek. Lehet egy pap jóval ördögibb, mint az, akiből ördögöt akar kiűzni.
üdv Stefán
Még ha pünkösdista lennél, akkor megérteném az értelmetlen felvetésed, mert azok igencsak szeretik a démonokat belelátni a dolgokba.
Katolikus hívőként azonban lehetnél reálisabb. Semmi démoni nincs a háttérben. Menj orvoshoz, az majd megmondja, mi a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!