Miért állítják sokan hogy Jézusnak gyermekei és felesége volt?
Mert akkor engedett a BUJASÁG bűnének ami kizárná, hogy JÉZUS megváltó, vagyis terminátor végítélkező legyen.
Ez pedig alapjaiban rengetné meg az egyházat. Ami pedig más vallásközösségeknek kedvezne. Ami pedig új világrendet hozhatna.
A terminátornak nincs gyereke.
Ha te ezt kívánod nekem, én mit kívánjak neked?
Jézus a kereszthalál után lett az Isten fia, Fel lett támasztva.
Kérdés, hogy a kérdező honnan veszi ezt és mikorra érti, azaz hogy a kereszthalál előtt lett felesége és születtek gyerekei vagy utána?
Mert ha előtte, miért hagyta el őket, az nem bűn? Akkor viszont miért támasztotta fel az Isten?
A Davinci kód film is ezt sugallja. Királyi vér. Jézus leszármazottai. Na most, hogy ez az ellenségei kitalációja vagy tényleg van királyi vérvonal azt nem tudom. A kérdező felháborodásából kiindulva szerinte nincs. A Templomos lovagok mit védtek? Lehet a Szent Grál a vérvonal gyermekei, a leszármazottak? Simon Templar, Tony Curtis. Kertész.
Nem lehet kiírtani senkit, akinek nincs utóda, különben az is kiírtaná magát aki ilyet tesz vele. Isten azért támasztotta fel a kereszten meggyilkolt Jézust, mert hazugsággal vádoltan halt meg. Meg sem merték vádolni akik tudták ezt, féltek Isten haragjától.
Ez azóta is így van. Ezért viszik bűnbe az embereket, hogy ne legyen hatalmuk. Akinek bűne nincs, annak Isten teljesíti a kívánságait.
Akit meggyilkolnak és feltámasztanak annak is. Jézusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!