Jársz templomba? Vagy gyülibe? Vagy otthon imadkozol? Milyen vallású vagy? Add meg a korod is legyszives.
Figyelt kérdés
2020. nov. 21. 14:36
11/14 anonim 

válasza:

Szívesen barátkoznék Veled 10-es válaszoló! (Sajnos én eléggé kiábrándultam sokadik próbálkozás után is ebből a "vallás"-ból, mivel a szüleim HITEHAGYOTTAK VOLTAK GYERMEKKORUKBAN...)
Ezenkívül TÚL SOK DISZKRIMINATIV tapasztalatom gyűlt fel ebben az egyházban az utóbbi 12 évben - ezért az átkeresztelkedésen gondolkodom másik egyházba. (A protestánsokkal szimpatizálok.)
A leginkább NAGYJÁBÓL KOROMBÉLI BARÁTNŐKET keresnék. Többet privátban. (Erkölcsi/etikai határokat tudom tartani.)
Megköszönném a megelőlegezett bizalmat!
Üdv:
46/N
12/14 anonim 

válasza:

Keresztény 38/N, 8 éve tértem meg, jó közösséget még nem találtam, házi közösség lenne a legszimpatikusabb. Inkább a protestáns vonal áll közel hozzám, bár róm. katolikusnak kereszteltek.
13/14 anonim 

válasza:

Egyetértek Drága 12-es válaszoló!
Amint írtam, még mindig a protestánsokkal szimpatizálok.
Üdv:
46/N
14/14 anonim 

válasza:

Bocsánat, egy kicsit "elragadtak" az érzelmeim.
Helyesbítés: Kedves 12-es válaszoló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!