Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hova költöznél, ha a pénz nem...

Hova költöznél, ha a pénz nem lenne akadály? Légyszives indokoljátok is meg. Magyarországon belül.

Figyelt kérdés
Legalább 8-10 Mondatban indoljátok is meg,hogy miért lenne ott jobb ?

2018. szept. 20. 20:40
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat várok.Tényleg hol élnél szíved szerint ?
2018. szept. 20. 20:45
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Valami kastélyba.
2018. szept. 20. 21:20
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Ahol most élek. Megtaláltam álmaim kis házát, miután sok évig félig romos házban laktam. Ez volt az örökségem, érzelmileg kötődtem hozzá, de az utolsó télen majdem belefagytam (a víz is elfagyott). Kerestem, kutattam, semmi, végül az interneten találtam meg. És villámgyorsan meg is vettem. Itt élek a kis házamban és jól érzem magam.
2018. szept. 20. 21:21
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Kinek kell luxus palota? 50-60 m2, fiatal ház, összkomfort, jó közlekedés, minden van. Csend is, mert ez egy volt üdülőterület.
2018. szept. 20. 21:24
 5/22 A kérdező kommentje:
Úgy látom rosszul kérdeztem.Olyan válaszra gondoltam,hogy pl Dunaföldvárra ezért és ezért és ezért...
2018. szept. 20. 21:34
 6/22 anonim ***** válasza:
88%

Attól tartok, nincs ilyen hely. Nem tudok olyan városról, ahol a boltok, városközpont is aránylag jól megközelíthető, nem kell kilométereket utazni pl. kenyérért, és ugyanakkor nem kell a ház előtti autók berregését hallgatni, meg ahogy csapkodják az autók ajtaját. Vagy pedig nagyon elvétve vannak ilyen helyek. A szempont, hogy nyugalom legyen, ne legyen benzinbűz, és ne kelljen kilométereket utazni a kajáért. Lehet, városokban is vannak ilyen helyek, én nem tudok róla. Már mindenhova parkolókat tettek.

Hogy ház vagy lakás, az mindegy.

2018. szept. 20. 21:59
 7/22 anonim válasza:
89%

Szia.

Én Fótliget-en laknék ha megtudnám fizetni. Jártam már ott párszor látogatóban keress rá google-ban. Csendes körbekerített gyönyörü hely. Nyugodt körbekerített, 0-24 es portalszolgálattal gyönyörú játszótérrel. Mindenhol csak gyönyörü rendezett ház és udvar kedves normális mindenki. Álmom lenne

2018. szept. 20. 22:09
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
Konkrétan névvel nem tudok, de: erdő szélén, tó partján, ahol nincs más.
2018. szept. 20. 22:10
 9/22 anonim ***** válasza:
88%

Mi nagy fába vágtuk a fejszét: Pécsről költöztünk Debrecenbe. Hazudok ha azt mondom hogy könnyű döntés volt.

Pécs gyönyörű, hegyek-völgyek - és ezek helyett egy nagy síkság...

Azért léptünk, mert egy visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam Debrecenben, + a páromnak jó munkahely, a gyerekeknek ovi, suli rendben.

A pécsi lakást eladtuk, és rendesen meg kellett toldani a debreceni ház megvételéhez az árát.

Szóval a munkahelyek rendben.

A város egész más, meg kellett szokni az itteni mentalitást. Ugyanakkor olyannak érezzük, mint ha az állóvízből egy nagy-sodrású folyóba cseppentünk volna.

Itt minden van: remek infrastruktúra, jó közbiztonság, rengeteg rendezvény, fejlődési lehetőség...

Debrecent egy hatalmas erdő veszi félkaréjban körbe, úgyhogy a kirándulás lehetősége is adott.

Szinte semmit nem tudtunk erről a városról, most meg már (országon belül) nem mennénk el innen.

A munkámból kifolyólag sokat kell utaznom: teljesen szokatlan volt, hogy nem kell vonatozni órákat ahhoz hogy egy londoni vagy párizsi gépre felülhessek: elég egy taxit hívni, és irány a reptér, irány London stb.

Számomra már maga ez a tény is minőségi előrelépés Pécs után, de az a nagymértékű fejlesztés ami itt folyik szintén ismeretlen volt számunkra.

Arról nem is beszélve, hogy a megvásárolt házunk értéke hihetetlenül megnőtt, már most 5 millióval többért lehetne eladni.

Az egyetem egész más szerepet tölt be a város életében mint Pécsett; szimbiózisban élnek, rendkívül jó a kapcsolatuk! (az egyetem éves költségvetése (még) vetekszik a város éves költségvetésével...)

Szeretném hangsúlyozni: nem vagyok elájulva, pusztán a magyar viszonyokhoz képest hat nagyon kisimultnak minden!

2018. szept. 20. 22:10
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Én Budán élnék a legszívesebben, valamelyik napsütötte domboldalon, nem a völgyben, ahová leszállhat a füst télen. Nem hiszem, hogy valamikor beteljesül ez, túl öreg vagyok már ehhez.
2018. szept. 20. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!