Keresztények szerint már minden bűn?
Tévedés, nem tudom ki tömte ilyesmivel tele a fejedet.
A részegség a bűn,nem az alkohol fogyasztás, a kikapcsolódás sem bűn, kivéve ha a kikapcsolodás erkölcstelen, erőszakos, stb.
"Szóval nem lehet szórakozni se bulizni se alkoholt fogyasztani semmit csak ima, biblia, Istentisztelet akkor már ne is éljünk? Aki így el abból lelki roncs lesz"
Egyrészt látszik, hogy fogalmad sincs a hívő életről, másrészt látszik, hogy ahelyett, h elolvasnád a Bibliát és magad néznél utána a dolgoknak, inkább itt hisztizel a GYAK-on. Pál elég világosan elmagyarázta a hitbéli életet.
Harmadrészt senki sem kötelez semmiféle életstílusra. Ha piálni, drogozni akarsz tedd azt. Mindenki maga ad számot Istennél.
"Aki így el abból lelki roncs lesz"
Érdekes, hogy amióta a páli teológia alapján élem a hitéletem Jézusban, nemhogy lelki ronccsá váltam, hanem épp ellenkezőleg, ráadásul világossá vált előttem a Biblia mondanivalója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!