Az özönvíz alatt, hogyan tudtak túlélni így a halak?
50
Tehát akkor ha jól értem akkor van olyan aki azt mondja nálatok, hogy volt globális özönvíz?
Melyik kérdést tetted fel?
Például ezt tettem fel:
"Arra céloztam, hogy van 8000 szekta a keresztény világban, a tiéd ezek közül csak egy. Miért pont az lenne a mérvadó? Miért nem mondjuk a jehovások vagy hitgyülisek, vagy mormonok?"
52
Én erre pl. ezt válaszoltam: "Sokféle tanítás van ott ahol te vagy mit tanítanak?"
De ezt is feltettem most kérdésnek:
Tehát akkor ha jól értem akkor van olyan aki azt mondja nálatok, hogy volt globális özönvíz?
Úgy látszik ez elkerülte a figyelmedet!
A Biblia mérvadó mint ahogy korábban is írtam!
54
Pont hogy te nem válaszoltál! Nem akarsz?
Én annak ellenére válaszoltam, hogy tőled nem kaptam választ...
Egyébként a többség nem szó szerint érti, ahogy én sem, ahogy egyébként már az ókorban se úgy vették, mint a mai fundamentalista szekták. Viszont nincs kötelező érvényű tanítás ezzel kapcsolatban. Ha valaki akarja, veheti szó szerint is.
Nekem nem azzal van bajom, ha valaki szó szerint viszi, hanem azzal, amikor valaki olyan végtelen ostobaságokat ír le, mint te. Hogy a víz élezte ki a zord sziklaszirteket és pár nap alatt nőttek 6-8 km magas hegyek. Merő ostobaság. Ezeket a baromságokat pedig nem a Szentírás írja, csak egyes magukat tudósnak kiadó ostoba emberek.
56
Kaptál választ elmondtam, hogy a Biblia a mérvadó!
"Egyébként a többség nem szó szerint érti, ahogy én sem, ahogy egyébként már az ókorban se úgy vették, mint a mai fundamentalista szekták. Viszont nincs kötelező érvényű tanítás ezzel kapcsolatban. Ha valaki akarja, veheti szó szerint is."
Tudtam én azt hogy nem szó szerint mint történelmi eseményként érted csak tőled akartam hallani. A Biblia nem igazolja azt az értelmezést hogy ne szó szerint kelljen venni az özönvízről szóló beszámolót! És kétség kívül mind az apostolok mind pedig Jézus Krisztus akként kezelte!
"Nekem nem azzal van bajom, ha valaki szó szerint viszi, hanem azzal, amikor valaki olyan végtelen ostobaságokat ír le, mint te. Hogy a víz élezte ki a zord sziklaszirteket és pár nap alatt nőttek 6-8 km magas hegyek. Merő ostobaság. Ezeket a baromságokat pedig nem a Szentírás írja, csak egyes magukat tudósnak kiadó ostoba emberek."
Szerintem te még nem gondoltad végig hogy mit jelent az amit a Biblia leír az özönvízzel kapcsolatban! És azt gondolom, hogy erről a témáról nagyon keveset is tudsz hogy mit mondanak ezzel kapcsolatban kreacionista tudósok. Időközben korábban belinkeltem 2 filmet de gondolom nem nézted meg őket!
"Ezeket a baromságokat pedig nem a Szentírás írja, csak egyes magukat tudósnak kiadó ostoba emberek."
A Biblia egy globális özönvíz leírását adja meg amely a leghatalmasabb katasztrófa volt a földön amióta ember csak létezik! A mai katasztrófák is hatalmas változásokat képesek létrehozni nagyon rövid idő alatt, de mindegyik eltörpül a Bibliában leírt globális özönvíz mellett! Hogy ezt te elhiszed e vagy sem rád bízom de egy dolog egészen biztos, hogy a Biblia szó szerinti globális özönvízről beszél! Ha eleve elutasítod magadtól hogy az evolúciós elméleten kívül másokat is meghallgassál akkor tényleg nem fogod megérteni soha. Ha viszont hajlandó vagy más információkkal is szóba állni és mérlegre tenni őket akkor lehet esélyed!
Te nem érted, hogy olyan deformációkról írsz, amiket a víz nem hogy nem tud létre hozni, de azzal pont ellentéteseket hoz létre? Már egy hülyegyerek is rájön magától, ha nézni a folyami kavicsokat pl. Ráadásul minden ismert fizikai hatásnak ellent mond, hogy a víz hatalmas hegyeket képez. Mi olyan nehéz ebben?
De mindegy, hagyom is, hülyékkel nem tárgyalok inkább.
Hagyd is, felesleges vele a vita.
58
Azért nem érted amit mondok mert nem érted, hogy mi történt az özönvízkor!
"Ráadásul minden ismert fizikai hatásnak ellent mond, hogy a víz hatalmas hegyeket képez. Mi olyan nehéz ebben?"
Mondom, hogy nem érted hogy mit mondok! Tájékozódjál, hogy milyen folyamatok játszódhattak le az özönvíz idején! Akkor majd megérted, talán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!