Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az özönvíz alatt, hogyan...

Az özönvíz alatt, hogyan tudtak túlélni így a halak?

Figyelt kérdés
Ugye a sós és az édes víz összekeveredett. De ez végzetes lett volna az édesvízi halaknak.

2020. nov. 13. 12:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
0%

29

Hogy a témánál maradjak: Noé is fanatikus volt ugye amikor meghirdette az özönvíz előtti világnak az özönvizet?

2020. nov. 14. 10:58
 32/62 anonim ***** válasza:

A fény ruhás srác? :D Ezzel mindent el is mondtál. Őt sajnos nem nagyon érdekli a Szentírás, se annak mély megértése, bőven megfelel neki a szekta hamis prófétájának teljesen agyament képzelgései.

"Noé is fanatikus volt ugye amikor meghirdette az özönvíz előtti világnak az özönvizet?"

Hogy ment át szólni az amerikai indiánoknak? Vagy itt fog összeérni a mormon mesével a fura képzelgésed?

2020. nov. 14. 11:07
 33/62 anonim ***** válasza:
45%

32

Ugye te nem vagy keresztény?

2020. nov. 14. 11:11
 34/62 anonim ***** válasza:

De az vagyok. Egy olyan keresztény, aki teljesen elutasítja a hamis próféta White minden tanítását, aki elutasítja, hogy Ádám fény ruhában járt, őrült hülyeségnek tartja, hogy a hegyek néhány nap alatt nőttek sok kilométer magasságba, stb... Lehetne sorolni, minden ilyen őrült téveszmét elutasítok.

Amik mellesleg a Bibliában se szerepelnek. Tehát a Szentírás se lehet számodra ebben hivatkozási alap. Legfeljebb néhány őrült áltudós és hamis próféta agyament képzelgése.

2020. nov. 14. 11:17
 35/62 anonim ***** válasza:
0%

34

Kereszténynek mondod magadat és nem hiszel az özönvízben? Olvastad te valaha a Zsolt. 104,5-9 -et? Nos én kötve hiszem azt hogy te igazi keresztény vagy!

2020. nov. 14. 11:30
 36/62 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem azt hiszel, amit akarsz, a hitemmel egyedül Isten felé kell elszámolnom, nem egy szektás álkeresztény felé :)
2020. nov. 14. 11:32
 37/62 anonim ***** válasza:
0%

35

Gondoltam, hogy valami hasonló válaszod lesz. Természetesen mindannyiunknak Isten előtt kell elszámolnunk, ez nem is kérdés! Ez csak az én véleményem rólad! Egyébként szerintem éppen te vagy az álkeresztény, aki még a Bibliának sem hisz miközben kereszténynek mondja magát!

2020. nov. 14. 11:40
 38/62 anonim ***** válasza:
0%
36-oshoz tartozik amit írtam.
2020. nov. 14. 11:41
 39/62 anonim ***** válasza:

Mivel a Bibliában nincs az a sok marhaság, amit hirdetsz ezen az oldalon, így nem áll meg az állításod velem szemben.

Mellesleg a Bibliát értelmezni kell, ami valamiért nem megy nektek szektásoknak. Legalábbis azért van 8000 szektának 10000 értelmezése. Ha menne, akkor nem lenne ennyi különféle szekta.

2020. nov. 14. 11:43
 40/62 anonim ***** válasza:
0%

39

Mi nincs a Bibliában? Nincsen globális özönvízről szó? Nos én is azt mondom hogy a Bibliát értelmezni kell és nem félreértelmezni vagy kiforgatni amit te teszel!

2020. nov. 14. 11:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!