Az özönvíz alatt, hogyan tudtak túlélni így a halak?
29
Hogy a témánál maradjak: Noé is fanatikus volt ugye amikor meghirdette az özönvíz előtti világnak az özönvizet?
A fény ruhás srác? :D Ezzel mindent el is mondtál. Őt sajnos nem nagyon érdekli a Szentírás, se annak mély megértése, bőven megfelel neki a szekta hamis prófétájának teljesen agyament képzelgései.
"Noé is fanatikus volt ugye amikor meghirdette az özönvíz előtti világnak az özönvizet?"
Hogy ment át szólni az amerikai indiánoknak? Vagy itt fog összeérni a mormon mesével a fura képzelgésed?
32
Ugye te nem vagy keresztény?
De az vagyok. Egy olyan keresztény, aki teljesen elutasítja a hamis próféta White minden tanítását, aki elutasítja, hogy Ádám fény ruhában járt, őrült hülyeségnek tartja, hogy a hegyek néhány nap alatt nőttek sok kilométer magasságba, stb... Lehetne sorolni, minden ilyen őrült téveszmét elutasítok.
Amik mellesleg a Bibliában se szerepelnek. Tehát a Szentírás se lehet számodra ebben hivatkozási alap. Legfeljebb néhány őrült áltudós és hamis próféta agyament képzelgése.
34
Kereszténynek mondod magadat és nem hiszel az özönvízben? Olvastad te valaha a Zsolt. 104,5-9 -et? Nos én kötve hiszem azt hogy te igazi keresztény vagy!
35
Gondoltam, hogy valami hasonló válaszod lesz. Természetesen mindannyiunknak Isten előtt kell elszámolnunk, ez nem is kérdés! Ez csak az én véleményem rólad! Egyébként szerintem éppen te vagy az álkeresztény, aki még a Bibliának sem hisz miközben kereszténynek mondja magát!
Mivel a Bibliában nincs az a sok marhaság, amit hirdetsz ezen az oldalon, így nem áll meg az állításod velem szemben.
Mellesleg a Bibliát értelmezni kell, ami valamiért nem megy nektek szektásoknak. Legalábbis azért van 8000 szektának 10000 értelmezése. Ha menne, akkor nem lenne ennyi különféle szekta.
39
Mi nincs a Bibliában? Nincsen globális özönvízről szó? Nos én is azt mondom hogy a Bibliát értelmezni kell és nem félreértelmezni vagy kiforgatni amit te teszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!