Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért ilyen a mamam testvére ?

Miért ilyen a mamam testvére ?

Figyelt kérdés
Van egy rokonom mamàm testvére aki be lépett a Hgy-be! 62 éves (1958ban szuletett van két gyereke! 3 unokája amiért nem térnek meg nem lépnek be a gyulibe azért ki tagadta őket!! Azt mondta nekik a gyerekeinek hogy pokolra valók! Már 2 éve nem beszél velük ! Szerinted a Jó Isten akarja hogy ki tagadd a gyerekeid ? Szerintem nem! És ISTEN SZERETET, az igaz hivok szeretet békességet adnak nem pedig taszitast!!
2020. nov. 12. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Ma már volt a menetrend szerinti "köpködjük a hitgyülit" kérdés.
2020. nov. 12. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kell a másikra erőltetni, hogy igenis ezt vagy azt a hitvallást gyakorolja.

Ismerek olyan hitgyülekezetbe járóka, hogy jobb, ha inkább otthon mondom el csak az imát és nem ülök össze a sok képmutató emberrel...

2020. nov. 12. 17:44
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

pokolfajzatok

nevelhetetlenek

miert ne tagadja ki oket?

2020. nov. 12. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondtam ugye, hogy öregkorukra térnek meg az emberek. Mert akkor már fosnak a haláltól.
2020. nov. 13. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!