Mit gondolsz? Van köze a nagy mamam testvérének?
Biztosan van köze a nagy mamad testvérének. Például, lába köze.
Ennyit tudok írni a kérdéshez, amit a nagymama sajátos írása ellenére megértettem.
Az utána írtakhoz azt tudom szólni, hogy semmit sem értek belőle. Abból csak a végén levő két rövid kérdőmondatot értem. Viszont, nem tudok mit írni rájuk, mert nem tudom, mire vonatkoznak. Az a rész nagy homály.
Sziasztok 20 éves vagyok, fiatal, anyukám és én anyukám szüleivel lakunk, voltak viták , és bele szólt a mamamnak testvére!
A mondatnak nincs tárgya.
A mamám testvére az Anyukámnak nagy néni nagy bácsi , engem fenygettek, szerintetek a nagy mamam testvére attól hogy nekem nagy nagy bácsi mi köze hozzá Hogy nálunk mi van!?
Többszörösen összetett mondat, amely hibásan használja a központozás elemeit, illetve ahol kellene, onnan hiányzik, leginkább a mondatvégi pont. Ugyancsak nincs tárgy a mondatban.
Én azt mondom vannak gyerekei unokái foglalkozzon azokkal ne velem, !
Újabb központozási hiba, ami gátolja a megértést.
Te mit szólsz ehhez? Igazam van?
Mivel nem sikerült épkézláb, magyar nyelvtani szerkezetnek megfelelő mondatot kicsikarni magadból, ezért se véleményt nem tudok hozzáfűzni, se azt megítélni, hogy igazad van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!