Tudod a valaszt?
Figyelt kérdés
Ha az Isten az ember lelkét az örökkévalosagra teremtette, miert zarta az első kb 75 evre egy börtokba?
Teller Ede kerdese.
2020. nov. 8. 17:47
11/13 A kérdező kommentje:
Nem kerestem tudomanyos magyarazatot, sem osszekeverni az orok idot es a feltamadas utanni orok eletet. Elgondolkozni, hogy az apostoli hitvallas utolso sorait 'hISZEK EGY OROK ES IGAZ ISTENBEN, TESTEKNEK FELTAMADASABAN ES AZ OROK ELETBEN, AMEN " ki hogy kepzeli, vagy sem.
Teller Ede erre tudta a valaszt, a kerdese csak egy fricska.
2020. nov. 9. 22:52
12/13 nagybotos válasza:
az én hitem Isten ajándéka. HÁLÁS VAGYOK EZÉRT. " amit szem nem látott, fül nem hallott, és emberek szíve meg se gondolt" pontosan ilyen az amit "isten készített az őt szeretőknek"
13/13 anonim válasza:
A hit nagyon fontos, mi több, hasznos dolog. Egészen addig, amíg tudatában vagyunk annak, hogy ez a hit nekünk segít, másnak meg más hit segít. Amint ezt megsértjük, onnantól a hit káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!