Mély hívő keresztények, mit csinálnátok, ha gyereketekről kiderülne hogy meleg?
"De mivel így nevelem nem fog meleg lenni."
Az én szüleim is pont így gondolkodtak és így neveltek engem. Apám már nem él, anyám pedig mind a mai napig abban a hitben él, hogy bevált a nevelési taktikájuk. Valójában nem vált be, mert meleg vagyok. Apám úgy halt meg, hogy nem tudta. Anyámnak nem tudom, el fogom-e mondani valaha.
Melyik felekezet tagja vagy?
"Legyen bárhogy... de ha nem lennék hívő. Sem lenne elfogadott ....."
Ebbe látod biztos vagyok. Mert nem azon múlik az ember jellemi, hogy hívő. Lehet egy ateista is jámbor emberszerető és lehet egy hívő is a hátán embere, mint te.
Mert én hívő vagyok, és biztosan tudom, hogy Krisztus nem azt tanította, amit képviselsz. Lásd, vámosokkal evett és szajháknak bocsátott meg. Te sokkal inkább hasonlítasz a farizeusokra, akik ellen Jézus nem győzött felszólalni, képmutató, álkeresztény. Nem ismered talán a tanítást, hogy a szülőknek gyermekeik iránt szeretettel kell lenni? Hol van benned a szeretet, te istentelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!