Én "mély"hívő. Vagyis krisztus kövis követő hívő vagyok. Ugyanúgy szeretnem a lányomat. De az igazságot el mondanám neki hogy mekkora bun ez. és az ő döntése lenne mi akar lenni de sosem fogadnám el, eggyeznek bele. De mivel így nevelem nem fog meleg lenni. Mert hiába is állítjátok nem születik ember melegnek. Hanem ebben az elferdült világban kifirditott mindnem és az sok......... fejében valami nincs rendben amikor saját neméhez vonzódik....
2020. nov. 8. 22:43
12/26 anonim válasza:
"De mivel így nevelem nem fog meleg lenni."
Tehát akkor sok szülő szándékosan melegnek neveli gyerekét? Az elég érdekes, mert vannak "szülők", akik kitagadják, elkergetik meleg gyermeküket.
2020. nov. 8. 22:45
13/26 anonim válasza:
Nem... enkrisztus szerint nevelem. Elmondom mi a helyes.. krisztushoz vezetem... ez ennyit jelent. Elmondom hogy isten nem fogadja el a meleg kapcsolatokat bibliával alátámasztva magyarázva. És hiszek az úr ígéretében, hogymegtarja a gyermekeimet
2020. nov. 8. 22:57
14/26 anonim válasza:
Nem egy olyan gyereket (vagyis már nem gyerek, hanem 20-on éves fiatal) tudok, akit Krisztus szerint neveltek a szülők és meleg lett. Van ahol a szülők a mai napig nem tudják, mert hozzád hasonló, hamis szülők. Van ahol tudják és megpróbálták elfogadni.
Amúgy hol ígért olyat Isten, hogy egy vallásos ember gyereke nem lesz meleg?
2020. nov. 8. 23:05
15/26 anonim válasza:
Nyilván nem tudjuk mi lesz.. milyen felnőtt lesz belőle vagy tini.... de mindenét meg kell tenni szerintem szulokenet hogy a gyerek úgy, legyen nevelve ahogy kell. Értem ezt old úgy hogy nem elfogadott old a melegség... és mar egy ilyen mentalitással indul az életben
2020. nov. 8. 23:22
16/26 anonim válasza:
15-ös, ez nem neveltetésfüggő, hanem veleszületett tulajdonság. Nem tudod arra ránevelni a gyerekedet, hogy kibe legyen szerelmes és kibe ne.
2020. nov. 8. 23:56
17/26 anonim válasza:
Én ezt nem így gondolom. El van fajulva a világ.... akkor a pedofil is a vágyaival születik?
2020. nov. 8. 23:59
18/26 anonim válasza:
Szerinted a világ úgy működik, ahogy te gondolod? Még szerencse, hogy nem, az lenne egy elfajult idióta világ.
"Értem ezt old úgy hogy nem elfogadott old a melegség... és mar egy ilyen mentalitással indul az életben"
Tehát úgy kell nevelni, hogy legyen egy homofób ember? A feketéket se fogadja el, sőt a balkezeseket se? Milyen tulajdonságot ne fogadjon még el, ami nem befolyásolható dolog?
Egyébként a kérdés a keresztényekre vonatkozik, így nem rád. Te nem vagy keresztény, nem követed Krisztust.
2020. nov. 9. 00:09
19/26 anonim válasza:
Nehogy mar az egy tulajdonságnak számítson hogy egy férfi megkefél egy másik férfit..... nem szeretem azon vitázni hogy ki a keresztény.
2020. nov. 9. 00:21
20/26 anonim válasza:
Annyira nevetséges, amikor valaki egy lapon emlegeti a pedofíliát a melegséggel. Az egyik egy parafília, a másik egy szexuális irányultság. Nem baj, ha valaki nem tudja, mi a különbség a két fogalom között, de akkor ne okoskodjon ebben a témában. Szánalmas dolog olyasmibe belepofázni, amiről fogalmad sincs. Én se ugatok bele a C++ programozással kapcsolatos témákba, mert nem értek hozzá, nincs hozzá megfelelő háttérismeretem. Ha mégis bele akarnék ugatni, akkor előtte tájékozódnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!