Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért olyan nagy baj a vallásn...

Miért olyan nagy baj a vallásnak és nektek ha két férfi így szereti egymást és egy párban vannak?

Figyelt kérdés

Én hívő férfi vagyok és szeretem Krisztust és igen templomba is járok, de valóban együtt élek egy férfival és tudom házasság előtt nem szabadna együtt lennünk de a vallás sosem engedné hogy törvényesen együtt legyünk... miért nem szerethetek valakit én is..én ettől lennék rossz ember Isten szemében?...

[link]

2020. nov. 7. 07:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
39%

24

Te magad IDÉZEDm hogy más azt írja, hogy "azt utál, AMIT akar".

Mégis a SAJÁT válaszodban a más szavait megváltoztatod AKITre.

Ez a taktikátok az elembétében. Azzal rágalmazzátok a normális embereket, hogy a helytelenül viselkedő embereket gyűlölik -mert ezt a szót használjátok-, pedig nem igaz, a normális emberek -főleg a vallásosak- csak a helytelen viselkedést, a tevékenységet kifogásolják.

2020. nov. 18. 15:47
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Az evangélikus egyház a kereszténység szégyene, már régóta. Nem csak Finnországban, eladnak minden alapelvet, amiért csak pénzt kapnak.

A globális migrációt is a javukra fordítják, törvényeket játszanak ki a felekezeti hasznukért.

Finnországban a történelemben olyan sóherek voltak, hogy templomot se építettek, magánházaknál tartották az istentiszteletet.

2020. nov. 18. 15:55
 33/33 anonim ***** válasza:

27

Ferenc pápától az EGÉSZET idézd, ne csak a bbc-t.

2020. nov. 18. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!