Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha ra nézel egy nőre az is bűn?

Ha ra nézel egy nőre az is bűn?

Figyelt kérdés
Szóval fiatal vagyok házasságon kívül nem lehet szexelni! Se bulizni! Semilyen világi helyre menni. Ha már ki mondol egy csúnya szót az is baj bűn! Csak imádkozni szabad felekezetbe járni, adakozni de a saját életed sose szabad élni mert akkor pokolba kerülsz. Azt mondom földön vagyok ez túl sok elvárás . Már minden bűn.....
2020. nov. 2. 06:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

"Miért nem ma jött el Jézus, elprédikálni ezeket a tanításokat, 2020-ban"

Mert Ő nem jön mégegyszer el ilyen minőségben a messiási feladatát elvégezte. A követőit bizta meg, hogy vigyék tovább ezeket, a következő nemzedékeknek. Az utolsó napokra vonatkozóan sem változott az itélet oka.

Napjainkra is a pusztulás vár azokra, akik Isten szavát semmibe veszik, és különböző korokra hivatkoznak.

Isten a szavait nem időhöz kötötte.

2020. nov. 2. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:

#Living Witness

"Mert Ő nem jön mégegyszer el ilyen minőségben a messiási feladatát elvégezte"

De miért nem MOST jön el először olyan minőségben, amikor fejlett a technológia. Miért 2000 éve jött el először, amikor tudatlanság volt a Római Birodalomban? Ez az, amit nem értek.

"Napjainkra is a pusztulás vár azokra, akik Isten szavát semmibe veszik, és különböző korokra hivatkoznak"

Vagyis ezzel azt akarod mondani, hogy pl. rám is pusztulás vár. 😂 Ejnye Living, hát nem lett volna őszintébb kimondani nyíltan azt, amit gondolsz, ha már úgyis nekem címezted a kommentet?

Nem csak a történelmi korokról van szó. A Biblia semmiféle olyan jogosítvánnyal nem rendelkezik, ami miatt más könyvek felé kellene helyeznem. Attól, hogy papagájmódon hangoztatod, hogy a Biblia "Isten szava", még nem lesz az. Azt ugyanis bizonyítani kellene. De az erre vonatkozó összes érvről kimutatattam már, hogy nem egzakt bizonyíték.

A másik: ha a Biblia mégis Isten szava, akkor miből gondolod, hogy én lennék az, aki majd elpusztul, nem pedig te fogsz majd elpusztulni a többi Jehova tanúival együtt?

Én ugyanis tudok arra hivatkozni, hogy lelkiismeretesen tanulmányoztam a Bibliat, voltam keresztény is, de nekem ez az egész nem jött be, és nem is látom bizonyítottnak. Szemben a természettudomány szépségével, ami bizonyítva van. De ha mégis elpusztulok a végső ítéletben, akkor elpusztulok, ez van. 😂

Azt hiszed, ez engem érdekel?

De te mire fogsz majd hivatkozni... A csökkent értelmi képességeidre, hogy nem látod meg az Újvilág fordítás ferdíteseit, önkényes megoldásait ha összehasonlítod pl. a Magyar Bibliatársulat szentításkidásával? A Bibliából nekem az jön le, hogy szent szöveg meghamisítása súlyos bűn (Jel 22,18-19).

Ezek alapján te biztos vagy benne, hogy nem fogsz elpusztulni Jehova tanúival együtt, a végső íteletben?

2020. nov. 2. 11:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Még valami: nagyon gáz istenképetek van. Nem csodálom, hogy ti is ilyenek vagytok, amilyenek.
2020. nov. 2. 11:24
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező ahelyett hogy privátban írsz magadat minősítő bunkosagokat, szállj magadba egy kicsit. Pszichológiai vizsgálat se ártana neked. Tiszta jó szándékkal mondom.
2020. nov. 2. 11:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja és nyugodtan írjál meg, le vagy tiltva.
2020. nov. 2. 11:35
 16/16 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező te nagyon rosszul fogod fel ezeket a dolgokat. Isten nem egy szabályrendszer, ami megtiltja, hogy bulizni menj. Aki valóban őszintén szeretne Isten akarata szerint élni, az nem úgy fog hozzáállni a dologhoz, hogy nem csinál valamit, mert tilos, hanem saját akaratából fogja keresni, hogy mi az, amit úgy csinálhat, ahogy Isten akarata és ha a helyzet úgy adja, akkor nem fog bulizni menni és nőket bámulni, viszont ha a helyzet úgy adja, akkor elmegy a buliba. Sajnos a különböző dogmatikus tanításokkal így verik át az embereket és vezetik őket rossz útra.
2020. nov. 2. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!