Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyit nézel átlagosan TV-t...

Mennyit nézel átlagosan TV-t naponta?

Figyelt kérdés

Keresztényeket kérdezek.

Milyen műsort szoktál nézni?

Kapcsolgatsz is, vagy tudod előre, ha nézel?

Van itt, aki nem néz TV-t?

2016. jan. 31. 18:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok keresztény, még tévé készülékem sincs lassan 11 éve.
2016. jan. 31. 18:54
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerinted miben tér el a keresztények tévézési szokása a más vallásúakétól vagy a hitetlenekétől?

Én TV-t nézek ( DVD-t, vagy USB-ról filmet), de TV adást nagyon ritkán.

Gyakorlatilag csak az F1. futamok közvetéseit, meg néha, ha lustálkodós napom van akkor Comedy Centrált, vagy Nickelodeont.

2016. jan. 31. 18:58
 3/17 anonim ***** válasza:

Ja, és nem vagyok keresztény, hanem bokononista.

#2-es voltam.

2016. jan. 31. 18:59
 4/17 anonim ***** válasza:

Van olyan nap, amikor egyáltalán nem nézek TV-t.

Ritkán megnézek egy filmet (úgy estefelé), vagy még ritkábban interneten, esetleg moziban bámulom a látni valót.

Sorozatok közül TV-n a Szulejmánt nézem, a neten pedig a Skins-t.

Igazából nem vagyok nagyon válogatós. Mostanában a horrort nem igazán kedvelem (mert beteg és szánalmas, provokatívak). Amit pedig kifejezetten utálok az a celebes műsorok és primitív valóság showok. A tehetségkutatókat többnyire nézem. Magyar sorozatokat viszont egyáltalán nem nézek. (hangsúlyom, hogy nem azért mert magyar).

A film legyen izgalmas vagy vicces, vagy a lelkivilágomnak megfelelő.

2016. jan. 31. 18:59
 5/17 anonim ***** válasza:

Hópehely:

"Magyar sorozatokat viszont egyáltalán nem nézek. (hangsúlyom, hogy nem azért mert magyar)."

Akkor miért?

Mondjuk én sem nézek magyar sorozatot, ez alól csak a Munkaügyek volt kivétel. Az kifejezetten tetszett.

2016. jan. 31. 19:04
 6/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg rossz időpontban kezdődnek, nem láttam az elejét a sorozatnak, vagy csak egyáltalán nem is hallottam róla. Bár igazából nem is nagyon fog meg a legtöbbnek a témája. Összefüggő sorozatot pedig úgy jó nézni, hogy akkor nézem az összes részt. Rá lehet hangolni magamat. De akár hogyan gondolkodok nem tudok olyat mondani, ami érdekel. A munkaügyekről például nem hallottam, de utána fogok nézni.

A Szulejmánt sem magamtól kezdtem nézni. A skinst pedig csak véletlenül találtam és úgy tetszett meg. Fanatasy sorozatot kerestem, mint a titkos kör, de ezeket a vámpírosokat nem bírtam nézni. Na meg a Skins dráma igazából és érdekes. Az tetszik benne, hogy nem minden másodperc nyomasztó és különböző személyiségeket ismerhetünk meg. Na meg fiatalokról szól.

2016. jan. 31. 19:12
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

Amit még nézni szoktam: A Konyhafőnök és a TLC-n a Tortakirály.

Pedig jó lenne mindent nézni, hogy tudjam, hogy a környezetem miben nő fel.

Tényleg nagyon változó, hogy mit nézek. Volt már, hogy csak a Billiárd ment (de az speciális eset volt) :D

Nagyon ritkán néztem vetélkedőkből is részelteket.

Viszont az sem normális, hogy nap átlagosan 12 órát gépezek.

2016. jan. 31. 19:20
 8/17 anonim ***** válasza:

Hópehely:

Látod, és pedig a Skins-ről nem halottam, én is utána fogok nézni.

A Munkaügyek annyiban jó, ho9gy nem összefüggő, hanem minden rész egy külön történet. ( Mint pld. a Columbo.)

Az összefüggő, lineáris sorozatokat én is csak akkor nézem meg, ha az utolsó évad is véget ért, és egyben meg tudom nézni, a saját ritmusomban, nem kell egy hetet várnom az új részre, és a TV sugárzási idejéhez igazodnom.

2016. jan. 31. 19:21
 9/17 anonim ***** válasza:

"Viszont az sem normális, hogy nap átlagosan 12 órát gépezek." - Attól függ, hogy mit takara a "gépezek" kifejezés.

Mert "gépezés" és "gépezés" között van különbség.

2016. jan. 31. 19:23
 10/17 KZitus ***** válasza:
"Mert "gépezés" és "gépezés" között van különbség." - hát ez igaz!! Volt, amikor 12 órát dolgoztam számítógépen és az sem volt leányálom. Sem nem egészséges! Főleg ha ez hosszabb időn át tart....
2016. jan. 31. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!