Mennyit nézel átlagosan TV-t naponta?
Keresztényeket kérdezek.
Milyen műsort szoktál nézni?
Kapcsolgatsz is, vagy tudod előre, ha nézel?
Van itt, aki nem néz TV-t?
Szerinted miben tér el a keresztények tévézési szokása a más vallásúakétól vagy a hitetlenekétől?
Én TV-t nézek ( DVD-t, vagy USB-ról filmet), de TV adást nagyon ritkán.
Gyakorlatilag csak az F1. futamok közvetéseit, meg néha, ha lustálkodós napom van akkor Comedy Centrált, vagy Nickelodeont.
Ja, és nem vagyok keresztény, hanem bokononista.
#2-es voltam.
Van olyan nap, amikor egyáltalán nem nézek TV-t.
Ritkán megnézek egy filmet (úgy estefelé), vagy még ritkábban interneten, esetleg moziban bámulom a látni valót.
Sorozatok közül TV-n a Szulejmánt nézem, a neten pedig a Skins-t.
Igazából nem vagyok nagyon válogatós. Mostanában a horrort nem igazán kedvelem (mert beteg és szánalmas, provokatívak). Amit pedig kifejezetten utálok az a celebes műsorok és primitív valóság showok. A tehetségkutatókat többnyire nézem. Magyar sorozatokat viszont egyáltalán nem nézek. (hangsúlyom, hogy nem azért mert magyar).
A film legyen izgalmas vagy vicces, vagy a lelkivilágomnak megfelelő.
Hópehely:
"Magyar sorozatokat viszont egyáltalán nem nézek. (hangsúlyom, hogy nem azért mert magyar)."
Akkor miért?
Mondjuk én sem nézek magyar sorozatot, ez alól csak a Munkaügyek volt kivétel. Az kifejezetten tetszett.
Valószínűleg rossz időpontban kezdődnek, nem láttam az elejét a sorozatnak, vagy csak egyáltalán nem is hallottam róla. Bár igazából nem is nagyon fog meg a legtöbbnek a témája. Összefüggő sorozatot pedig úgy jó nézni, hogy akkor nézem az összes részt. Rá lehet hangolni magamat. De akár hogyan gondolkodok nem tudok olyat mondani, ami érdekel. A munkaügyekről például nem hallottam, de utána fogok nézni.
A Szulejmánt sem magamtól kezdtem nézni. A skinst pedig csak véletlenül találtam és úgy tetszett meg. Fanatasy sorozatot kerestem, mint a titkos kör, de ezeket a vámpírosokat nem bírtam nézni. Na meg a Skins dráma igazából és érdekes. Az tetszik benne, hogy nem minden másodperc nyomasztó és különböző személyiségeket ismerhetünk meg. Na meg fiatalokról szól.
Amit még nézni szoktam: A Konyhafőnök és a TLC-n a Tortakirály.
Pedig jó lenne mindent nézni, hogy tudjam, hogy a környezetem miben nő fel.
Tényleg nagyon változó, hogy mit nézek. Volt már, hogy csak a Billiárd ment (de az speciális eset volt) :D
Nagyon ritkán néztem vetélkedőkből is részelteket.
Viszont az sem normális, hogy nap átlagosan 12 órát gépezek.
Hópehely:
Látod, és pedig a Skins-ről nem halottam, én is utána fogok nézni.
A Munkaügyek annyiban jó, ho9gy nem összefüggő, hanem minden rész egy külön történet. ( Mint pld. a Columbo.)
Az összefüggő, lineáris sorozatokat én is csak akkor nézem meg, ha az utolsó évad is véget ért, és egyben meg tudom nézni, a saját ritmusomban, nem kell egy hetet várnom az új részre, és a TV sugárzási idejéhez igazodnom.
"Viszont az sem normális, hogy nap átlagosan 12 órát gépezek." - Attól függ, hogy mit takara a "gépezek" kifejezés.
Mert "gépezés" és "gépezés" között van különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!