Keresztények! A hitetlenek miért akadnak ki azon, hogy Isten a szabad akarat ajándékából nem segít nekünk? Hiszen az ember a bűnös, nem Isten! Háborúk, szegénységek, járványok? Ezekért mind az ember a felelős!
Ti kezdtétek a bunkó válaszaiddal :)
én csak visszaadtam. Különben is ahogy mondtam, van még időm a világvégéig. Különben is, mivel Jézus hívő vagyok, és ha egy hónap múlva megváltozom, akkor megbocsát. Hiszen a bűnösökért halt meg. De csak azokért akik hisznek Benne.
hiszen az a bűnöző aki mondta a kereszten Jézusnak, hogy " ha te vagy Isten, akkor mentsél meg minket " ezért Jézus nem fogadta el. Hiszen kínhalált vallott, mert már annyira elszaporodtak a bajok.
"én csak visszaadtam. "
Jézus is ezt tette volna szerinted? Hogy is írja a Biblia?
Mát 5:39 Én pedig azt mondom néktek: Ne álljatok ellene a gonosznak, hanem aki arcul üt téged jobb felől, fordítsd felé a másik orcádat is.
Mellesleg, akkor most mennyivel is vagy jobb azoknál, akik bunkó válaszokat írtak neked? Semmivel, hiszen pont ugyanolyan bunkón viselkedtél te is, mint ők. Így semmiben sem különbözöl azoktól, akiket lenézel azért, mert bunkón viselkedtek veled. Jézus biztosan nem örül most...
És ehhez mit szóltok ateisták?! Mintha pont egy ateista banda tenné ezeket a szegény vallásos emberekkel!
És amikor egy ateista banda egy vallás nélküli államot akartak alapítani és millió vallásos embert megöltek?! Ehhez ti mit szóltok?! A ti fajtátot tette!!!
És a vörös khmer? Több millió vallásos ember is elveszett! Szegény hívők...
Szerintetek ki a hibás az ateista háborúnál?
"És ehhez mit szóltok ateisták?!"
Mi köze az ateizmusnak az általad linkelt cikkhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!