Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Meleg férfiként lehetek igaz...

Meleg férfiként lehetek igaz jó katolikus?

Figyelt kérdés

Igen meleg vagyok de szerintem ezt Isten akarta ugyanis nem tehetek róla.

jelenleg katolikus vallású vagyok, tartom a vallásom mély hívő vagyok, áldozom és gyónok és tudom hogy Isten szeret..

Viszont igen van egy férfi barátom... de nem tudok mit csinálni...

2020. okt. 22. 11:01
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
50%
#30 meg leginkabb a pokolba
2020. okt. 22. 20:10
 32/40 anonim ***** válasza:
Oda is
2020. okt. 22. 20:19
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
Ha vállalod az önmegtartóztatást, akkor lehetsz jó katolikus.
2020. okt. 22. 20:57
 34/40 anonim ***** válasza:
Hát nem
2020. okt. 22. 21:06
 35/40 anonim ***** válasza:

Pápai áldással lehetsz.

Buzulhatsz nyugodtan, remélem hamarosan senki nem fog belekptni a melegekbe a melegségük okán.

[link]

2020. okt. 22. 21:07
 36/40 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó biztos hogy b*uzi
2020. okt. 22. 21:09
 37/40 anonim ***** válasza:
31%

Csutkára hetero vagyok (asszem) XD

Csak trollkodom tényleg hetero vagyok.

2020. okt. 22. 21:12
 38/40 anonim ***** válasza:
Ja, akkor jó
2020. okt. 22. 21:19
 39/40 anonim ***** válasza:

kerdezo

Meg szoktad gyonni, hogy van baratod? Mit mond a pap?

Figyelj csak, a katolikus egyhaz szerint lehetsz meleg, de nem lehet kapcsolatod.

Na most, 3-at tehetsz:

1. onmegtartoztatasban es parkapcsolat nelkul elsz, akkor lehetsz igaz, jo katolikus

2. csatlakozol azokhoz a milliokhoz, akik ugy katolikusok, hogy az egyhaz bizonyos eletmod-eloirasait figyelmen kivul hagyjak, pl. akik fogamzasgatlast hasznalnak, hogy nagyobb legyen a korkulonbseg a gyerekeik kozott, mint 12 honap... - az sem kisebb bun, mint hogy baratod van

3. keresel egy toleransabb felekezetet

Mi nem donthetunk helyetted, de egyet tudj: nem biztos, hogy egy egyhaz azert tilt valamit, mert nem biblikus.

Pl. azt tudom, hogy az anglikanok azert nem fogadjak el a meleg kapcsolatokat, mert Anglian kivul meg vagy 150 orszagban vannak anglikanok, koztuk sokban fejletlenebb a tarsadalom. Pl. Pakisztanban, Szudanban, ha kiderul, hogy a Canterbury ersek esetleg tamogatja a meleghazassagot vagy meleg kapcsolatokat, akkor azokban az orszagokban szazaval meszaroljak le a keresztenyeket - ez megtortent es megtortenik, az ersek meg ott all a tomegtemetesen. Mast nem tehet az angol meleg keresztenyekert, minthogy ezt ujra meg ujra elmondja, aki hallja, ertsen a szobol ... khm ...

Egy egyhaz donteseiben a politikai, hatalmi es egyeb okok is szamitanak.

En mint Istenhivo, biztos nem orulnek, ha szenvedned kellene: akar amiatt, hogy nincs kapcsolatod, akar, amiatt, hogy buntudatod van miatta.

2020. okt. 22. 23:45
 40/40 anonim ***** válasza:
#39 a biblia hol tiltja a kotont?
2020. okt. 23. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!