Ha "igaz jó katolikus"-ként akarsz élni akkor rendszeresen járnod kell gyonni. Ilyenkor (IS!!) van lehetöséged ezt megbeszélned a gyontato atyáddal aki lelki iránymutatást ad neked, amit mint jo katolikus el kell fogadnod. De igy meg nem is értem, hogy ezt ide miért irtad ki? Provokácio?
2020. okt. 22. 12:55
12/40 anonim válasza:
#10 krisztuska csak nehezitett az ószövetségen és ez a melegekhnek pech
2020. okt. 22. 13:05
13/40 anonim válasza:
#12 hol nehezített?
2020. okt. 22. 13:28
14/40 A kérdező kommentje:
12. Tényleg hol nehezített?
2020. okt. 22. 14:21
15/40 anonim válasza:
#14 ő nem eltörüni jött a profétákat nem olvastátok? plzs melegnek lenni öngyilkosság ha azt nézzük
2020. okt. 22. 15:28
16/40 anonim válasza:
#15 hogy a francba tudod úgy nézni, hogy a melegnek lenni öngyilkosság?
Ennek semmi értelme.
És ugyan hozz már valami példát arra, hogy Jézus hol nehezített, vagy hol volt melegellenes.
Inkább te vagy az, és próbálod az elveidet a vallásra erőszakolni.
2020. okt. 22. 15:34
17/40 anonim válasza:
#16 ja rohadtul az vagyok melegként... :D egyszerüen kiolvastam az egész mesekönyvet és rohadtul elitéli a homokekszualitást még mindig akárki akármit is állit. uyganugy bün homokosnak lenni és ezt nem kitaláltam hanem igy van
2020. okt. 22. 15:37
18/40 anonim válasza:
természetes nő plusz férfi plusz gyerek a biblia szerint minden mást totál elitél mondom ezt melegként. :D igen tudom mazohistának fogtok nézni hogy kiolvastam egy könyvet ami elitél engemd e hát ez van ...
2020. okt. 22. 15:39
19/40 anonim válasza:
Tök jó, ha kiolvastad mondj már egy példát, ahol krisztus bármi melegelleneset is mondott, tett, vagy utalt rá....
Csak mert az ó szövetségben tuti van rá utalás, csakhogy az a zsidó vallást írja le, ezt reformálta meg Jézus, és így lett új vallás belőle.
2020. okt. 22. 15:47
20/40 anonim válasza:
#19 zsidó vallás? héberek voltak nem zsidók nincs olyan hogy zsidó vallás ez a sátán hazugsága és te elhiszed.. még mindig bün a homoszexualitás ... érdekes hogy mindenhol üldözik a zsidókat mai napig na vajon miért? Mert az ószövetség rohadtul nem szünt meg ugyanugy érvényben van az egész..persze annak aki hisz benne
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!