Meleg férfiként lehetek igaz jó katolikus?
Figyelt kérdés
Igen meleg vagyok de szerintem ezt Isten akarta ugyanis nem tehetek róla.
jelenleg katolikus vallású vagyok, tartom a vallásom mély hívő vagyok, áldozom és gyónok és tudom hogy Isten szeret..
Viszont igen van egy férfi barátom... de nem tudok mit csinálni...
2020. okt. 22. 11:01
21/40 anonim válasza:
😂😂😂😂 sátán hazugsága...
A sátán a kísértés metafórája, nem létező dolog.
Mi magunk, vagyis egy részünk a saátán, és a felelőségünk, hogy felülkerekedjünk rajta.
22/40 anonim válasza:
#21 ha nem hiszel benne akk minek okoskodsz xd
24/40 anonim válasza:
mondom ezt ateista melegként hogy titeket olyan könnyen ver át a sátán hogy öröm nézni xddd még hogy zsidó vallás :D ószövetséget zsidók irták akkor és nem isten? XD
25/40 anonim válasza:
#22 egy nem hívőként is ismerheti valaki a vallásokat.
Kettő, az hogy a sátánban nem hisz valaki nem zárja ki azt hogy istenben ne higgyen.
Három, az ó szövetség, maga a tóra, az újszövetség épít erre, de egy merőben más erkölcsösséget képvisel.
26/40 anonim válasza:
#25 hogy létezik az hogy nem hisz sátánban mikor a biblia szerint amit olvas létezik? akkor kételkedik isten szavában? logic
27/40 anonim válasza:
Logic, létezik olyan hogy metafóra.
28/40 anonim válasza:
#27 akkor ő nem hisz istenben mert akkor hinne a szavában is ami a biblia
29/40 anonim válasza:
Szóval, ha valaki allegória ként értelmez valamit, azt hazugságnak tekinti?
30/40 anonim válasza:
Kérdező, a melegek nem a templomba, hanem a pszihiátriára valók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!