Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mindenki válaszolhat, csak a...

Mindenki válaszolhat, csak a bunkók ne. Richard Dawkins és Jézus Krisztus, igaz Isten fia, bírósága. Vajon kinyerne és hogy? Mind a kettő hogyan győzne? A háttérben Jézus Krisztus a vádlott, valójában tényleg Isten fia.

Figyelt kérdés

2020. okt. 19. 01:11
1 2
 11/17 Mansour ***** válasza:
Tudod, ha Jézus most megjelenne, nem Dawkinsszal meg az ateistákkal foglalkozna. Mert nem győzné kapkodni a fejét, hogy mit művelnek a keresztények, az állítólagos követői. Neked külön megsimogatná a buksidat, és ezt mondaná: "Báránykám, hát ezt tanítottam én neked? Hogy evolúcióról, űrlényekről meg szimulációról vitatkozz, ahelyett hogy embertársaidnak segítenél? Bizony mondom, ha nem változtatsz az életeden, azt mondom majd az én Atyám előtt: nem ismerlek téged, mert nem hozzám tartozol!"
2020. okt. 19. 15:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Az elején nevettem amiket írtál! :) de mivan, akkor az antiszoc emberekkel, akik nem mernek elmenni sehova?
2020. okt. 19. 15:59
 13/17 Mansour ***** válasza:
Hát menj el te hozzájuk!
2020. okt. 19. 16:04
 14/17 A kérdező kommentje:
Na, de pont az van, hogy az illető vagyis én, antiszociális. Nem szereti az idegen embereket. Volt már olyan, hogy egy ismerősömmel a kocsmában voltam, én fantát ittam, és éreztem hogy baj van a háttérel ami nem a Mátrix. Nézem, és egy nő néha-néha rám néz, de hallom, hogy röhögnek is... Nem is akarok verekedni! Vagy pedig nem akarom azt, hogy kicsúfoljanak.
2020. okt. 19. 16:06
 15/17 Mansour ***** válasza:

Ha ilyen súlyos a dolog, kezeltesd pszichológussal vagy pszichiáterrel!

Amúgy én is kissé antiszociális vagyok, de attól még lehet teljes életet élni. Nem kell fűvel-fával haverkodni, meg idegenekhez odamenni. Lehet az is elég, ha a családod körében teszel jót.

2020. okt. 19. 16:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Szerinted Jézus Krisztus nem jó pszichológus is? Ingyen tanít minket, jó barát, jó tanító, jó mester! :)
2020. okt. 19. 16:12
 17/17 Mansour ***** válasza:
De jó, csak jól kell érteni a tanítását.
2020. okt. 19. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!