Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez tényleg igaz???

Ez tényleg igaz???

Figyelt kérdés
Tényleg igaz hogy aki nem tér meg nem fogadja be Jézust nem válik hívő emberré , az hiába jó ember de mivel nem fogadja el a megváltást, hogy Jézus meg váltotta ezért bűnös állapotban találtatik , és a bűn az ördögtől van , és hiába jó ember ha nem fogadja be Jézust az ördög Oldalán áll! És Isten ellensége az ilyen ember! Én ezt nem hinnem ISTEN SZERETI AZ EMBERT NEM AZ ELLENSÉGE ! Meg attól hogy valaki nem tér meg de jó ember attól meg nem áll az ördög oldalán és nem jut pokolra !! Ezt tanítja a hit gyülekezet meg a Jehova Tanúi! Mit gondolsz erről??
2020. okt. 15. 18:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#8 mármint ugyérrtem az sem elég amit mondtál önmagában mert ugy sem garantált hogy a mennybe jutsz lásd noé példáját 8 ember élte tul többi rothad pokolban. ugyanigy lesz most is ne ringasd magad álmokba.
2020. okt. 15. 23:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Nézd, természetesen vigyáznom kell a szívemre, a megnyert hitemre, az utamra, de az én személyes üdvösségem Istenen és rajtam áll, nem szakíthat el ettől semmilyen ember, vagy körülmény (jólét vagy szegénység, háború vagy éhínség). Ez nem álom, hanem valóság, VAN örök élet, el lehet nyerni itt a földi életben is már!
2020. okt. 16. 00:18
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 Elég könnyü kiesni belőle elég ha megsérted a 600 törvény egyikét. :D Nem mellesleg ha nem tartod be mind a 600 törvényt amit a mesekönyved leir akkor miféle jogon akarsz te belépni oda? Noé is csak 8ad magával lépett be és lót is csak egyedül
2020. okt. 16. 01:12
 14/14 anonim ***** válasza:
2020. okt. 16. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!