Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen világot élünk?

Milyen világot élünk?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam az életről az utóbbi napokban. Végig vettem milyen az a világ amiben élünk. Nem volt semmi újdonság, viszont egyre jobban érzem azt, hogy közel vannak az utolsó napok.

Az elmúlt száz évben többen haltak meg háborúban, vagy erőszak miatt mint sok száz évig összesen. Borzalmas természeti katasztrófákról lehetett hallani az elmúlt években. Sosem látott mértékű az éhezés. Megöljük a földet a környezet szennyezéssel. Itt ez a korona vírus is. Az egész földet térde kényszerítette. Az emberek teljesen elidegenültek egymástól. Az ókori keresztény üldözések óta nem volt ekkora veszélyben a kereszténység! Nyugaton zárják be a templomokat, alakítják át mecsetté! Az iszlám ellepi a kereszténység középpontját Európát!

Egy nap el fog jönni az ítélet napja. Előtte lesznek jelek amikből tudjuk hogy már nem kell sokat szenvednünk. Ti nem érzitek úgy hogy ez már nagyon közel van? Akár a mi életünkben is eljöhet?

2020. szept. 22. 00:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rendben ahogy gondolod.
2020. szept. 22. 17:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is felraktam hasonló kérdést. Ha ez vígasztal kb. 64 éves koromban jön el a vég. Legalábbis nekem fennről ezt mondták. Még van szenvedéses 20 év, de ettől sokkal rosszabb lesz.
2020. szept. 23. 13:27
 13/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

lehet irtak de: % ok, aranyok szamitanak

az emberiseg egeszehez merten valoban sokkal nagyobb az eltolodas?

100 evvel ezelotti idokben is mindennaposak voltak a nepirtasok

szoval...

2020. okt. 31. 06:28
 14/15 anonim ***** válasza:
2020. okt. 31. 09:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez nagyon hasonlít Orbán Viktor statisztikáihoz, ami persze nem igazak.
2020. okt. 31. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!