Miért ilyen embertelen világot élünk?
Hello-Hello:)
Az egész kérdés arra irányul,hogy kb egy átlagos lány vagyok,van akinek szép, van akinek csúnya...
Mégis azt veszem észre,hogy vannak elég b*nkó emberek,és ha nem tetszik nekik valaki azt kinyilvánítja,és nem foglalkozik vele,hogy mást ezzel megbánt.
pl: Nálam pont az a kategória van,hogy vannak fiúk akik azt mondják 7-8-9 pont külsőleg,mégis vannak osztálytársaim akik nyíltan fújjognak,ÉS marhára nem akarok mindenkinek tetszeni,csak egyszerűen ne mondják ki,és nem érdekel.. De így kicsit rosszul esik,és kattogok rajt,hogy ennyire nyíltan kikürtölik,hogy nem jövök be nekik, főleg úgy,hogy azért egyik sem casanova...
Soha nem mondtam még senkire,hogy csúnya, én ma is megkaptam... Ilyenkor úgy érzem,hogy mindenki azért néz rám mert degenerált fejűnek tart. Pedig attól,hogy nem tetszem mindenkinek, lehet,hogy nem az miatt néz mindenki,hogy pfee de csúnya...
Miért élünk ilyen értékvesztett világot?
Nincs rajtam 3kiló smink, nem járok magassarkúba,és átlagos arcra mégis megkapom,hogy pfú...
Más fiúk,nem mindenki persze, de egypárnál pedig elérem a 7-8 pontot bőven...
Azt azért hozzáteszem,hogy akik amúgy fújjognak emberileg normálisan viselkednek, ha leesik valamim,felveszik,rendesen nevemen szólítanak,szóval nem ilyen terror jelleg...Csak annyi,hogy hangot adnak neki,hogy szerintük csúnya vagyok,ami amúgy csupán csak relatív...
Volt valaki hasonló helyzetben?
A pontozást nem úgy értettem,úgy értettem,hogy mások mennyire látnak helyes lánynak..
Illetve utcán ha rámnéznek ilyenek után gyakran arra gondolok,hogy azért nézett hosszan rám,mert azt nézte milyen csúnya vagyok...
Igen talán az osztályközösség,én is pont úgy leszek valószínűleg mint akit írt 3.
Ha barátom lesz,akkor sem fogok tetszeni 'mindenkinek' vagy inkább a 'közvetlen környezetemnek'
Nem reklámozzák mindennap,de néha mikor mondják,akkor sokáig bennem marad..:/
Pedig tudom,hogy simán átlagos vagyok,de mégis ilyenkor a kamaszkor is megnehezíti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!