Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit csináljak ha hívő létemre...

Mit csináljak ha hívő létemre utálom az ateistákat? Hivőket kérdezem ilyenkor hogyan reagáltok, és hogy viselkedsz?

Figyelt kérdés
Mindig az ateisták vannak előrébb, és vallás károsultnak hívnak minket, és állandóan reklámozzák, hogy nincs Isten stb...

2020. szept. 15. 23:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
98%

Mondjuk legyél valódi hívő, és ne utálkozz.

Ez így tök gáz hogy hívőnek nevezed magad miközben gyűlölet van a szívedben.

2020. szept. 16. 01:03
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

Hát, hívőnek elég fura vagy.

Az, hogy valláskárosult, egy dolog. Már előtte is lehetett valami.

Elég nehéz megmondani, olyan borzalmas egyveleg a hited is, meg a természeted is.

2020. szept. 16. 01:40
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
Kedves kérdező! Én ateista vagyok és nem reklámozok semmit csak egyszerűen nem vagyok hívő. Ez a kérdés egy általánosítás, ami nem tükrözi a valóságot. Sőt a kérdezői kommenteket olvasva egy értelmetlen katyvasz.
2020. szept. 16. 06:58
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Tegnap még ateista voltál.
2020. szept. 16. 08:06
 15/21 qkker1 ***** válasza:
90%

Nem ír valami olyasmit a mesekönyvetek, hogy szeresd felebarátaid?

Meg olyan is van benne, hogy ne ítélkezz!

2020. szept. 16. 08:23
 16/21 anonim ***** válasza:
90%

Ha elhívnál moziba, de én azt mondanám, hogy a puki manó szomorú lesz és sírni fog, akkor szerintem elsőre azt hinnéd, hogy csak viccelek és hülyéskedek veled. Utána meg megsértődnél azonnal, miután erkölcstelen tűzifának hívnálak a fajtáddal együtt....

Vagy a puki manóban is lehet hinni, csak ne legyél ateista?

A meggyőződésed miben befolyásol téged vagy másokat?

2020. szept. 16. 08:41
 17/21 anonim ***** válasza:
5%
Nem kell velük foglalkozni. Az ateizmus csak egy állapot. Legyen ez az ő bajuk, ők maradnak le valami csodálatosról.
2020. szept. 16. 08:49
 18/21 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező,múltkor még ateista voltál.Hogy van ez? :)
2020. szept. 16. 09:15
 19/21 anonim ***** válasza:

"Mit csináljak ha hívő létemre utálom az ateistákat? "

Legalább felismerted, ez jó kezdet. Amúgy valójában az ateista embert utálod, vagy csak bizonyos dolgaikat? Mert a kettő nem ugyanaz.

Mindenesetre gyakorold a szeretetet, maradj hitben, és ahogy haladsz a megszentelődésben, ez is meg fog oldódni, Krisztus rá a garancia

2020. szept. 16. 09:23
 20/21 anonim ***** válasza:
11%

"Mindig az ateisták vannak előrébb, és vallás károsultnak hívnak minket, és állandóan reklámozzák, hogy nincs Isten stb..."

Hadd sportoljanak:) Mindenkinek szíve joga átverni saját magát, és elkárhozni, csak nem értem, miért éri meg ez nekik. De ők tudják.

Te örülj, mert van neked Krisztus és üdvösséged van, és az ezzel járó minden áldás örökre!

2020. szept. 16. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!